Hlavní obsah

Pravidla dobrého sexu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Základem je komunikaceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Při sexu existují jistá slova a gesta, kterými partnera místo k orgasmu přivedete k šílenství! Těmi správnými si zase zařídíte nezapomenutelný orgasmus. Vyvarujte se hrubým chybám a osvojte si ty správné návyky.

Článek

Líná huba, holé neštěstí

Jen u mála mužů se setkáte s tím, že by se vám věnoval od začátku až do konce a ještě k tomu přesně tam, kde se vám to líbí nejvíc. Ve většině případů platí, že o co si neřeknete, to nemáte. Základním pravidlem dobrého sexu je tedy komunikace. Nebojte se partnerovi svěřit s tím, co byste chtěla, aby vám dělal. (Je nesmysl předstírat orgasmus, škodíte jen sama sobě.) Naznačte partnerovi, kam má zamířit, nebo mu přímo na to místo posuňte jeho ruku. Naslouchejte ale také vy jemu, můžete dělat leccos špatně, a dozvíte se to jen od něho.

Kritika sex zabije

Partnerovi nedávejte přihlouplé otázky, nekritizujte jeho výkon, nesrovnávejte ho s jeho předchůdci a nebuďte příliš akční v mluvení, neboť tak nutíte jeho mozek, aby se z penisu přesouval do hlavy. Když mu pošeptáte něco rajcovního do ucha, nic tím nezkazíte, ale romány si opravdu nechte na někdy jindy. Vzrušení by mohlo opadnout a mohli byste začít znovu nebo už vůbec.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nedělejte ze sexu povinnostFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Dbejte na detaily

Sex není jen o tom, že v sobě cítíte partnerův penis. Vnímání doteků a pocitů ještě před samotným stykem prohlubuje soustředěnost na detaily a připravuje tak půdu pro tu správnou atmosféru. Soustřeďte se proto na kvalitní předehru. Ta může být mnohem, mnohem delší než samotné milování. Prodlužujete tak vaše orgasmy a vzrušení se stupňuje. Sprintem orgasmu nedosáhnete, vychutnávejte si dlouhou vzrušující cestu k vrcholu.

Buďte v sexu kreativní. Nenechávejte veškerou iniciativu na muži. Zapojte se do vašich hrátek a dejte mu najevo, že i vy máte svůj vlastní názor. Zkuste si třeba zahrát na dominantní svůdkyni, určitě vašeho miláčka neobvykle vzrušíte.Sledujte jeho řeč těla, pomůže vám vyznat se v tom, jak takovou hru prožívá a co mu působí rozkoš.

Potřeby vášnivé lásky

Tečkou příjemného milostného setkání by mělo být připravené CD s vašimi oblíbenými songy, hudební televizní program, nový masážní olejíček. Nepouštějte ale bezhlavě televizi ani rádio jen proto, aby něco hrálo. Tato nucená hudba by mohla odvést vaši pozornost a romantika a vzrušení by se vytratily jako pára nad hrncem. Také osvětlení dokreslete podle vaší potřeby, ale úplně nezhasínejte. Můžete zvolit romantické svíčky nebo malou lampičku.

Pro sex by asi fakticky žádná pravidla existovat neměla. Každý si ho udělá po svém, podle toho, co má rád on a jeho partner. Jestliže žádná z našich pravidel nedodržujete, nelamte si s tím hlavu, jistě to není špatně. Vše je ve vašem sexu v pořádku, pokud s tím oba souhlasíte a jste spolu rádi.

Reklama

Související témata:

Načítám