Hlavní obsah

Před a po: Krásnou ženu zohavila závislost na plastikách

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Sama sebe nazývá živoucí kresbou. Švédská modelka Pixee Fox (29) je další z řady pseudohvězd, které se proslavily plastickými operacemi. Pixee chce být ženou s nejužším pasem a vypadat jako kreslená hrdinka Jessica Rabbit. Posuďte sami, jak se jí to povedlo.

Článek

Ve svých devětadvaceti letech má za sebou Pixee Fox neskutečných 200 kosmetických zákroků a plastických operací. A tím zdaleka nekončí. Modelka toužící vypadat jako animovaná postava se dostala do fáze, kdy chodí na opravné operace předchozích plastik. Přitom k opravdové kráse nepotřebovala ani jedinou.

Foto: Profimedia.cz

Bývala to krásná žena s osobitým severským půvabemFoto: Profimedia.cz

Kam se poděl dávný půvab

Pixee Fox, která se nejen kvůli vysokým nárokům na plastické chirurgy odstěhovala ze Švédska do Spojených států amerických, bývala kdysi velice půvabná dívka. Šílenství po plastikách odstartovala její touha připodobnit se slavné filmové hrdince známé jako Jessica Rabbit.

Foto: Gulshen Orujova, Shutterstock.com

Přitažlivá Jessica Rabbit je kreslená postava z filmu „Falešná hra s králíkem Rogerem“ (1988)Foto: Gulshen Orujova, Shutterstock.com

Šest žeber muselo pryč

Podoba kreslené krásky Pixee nestačí, ve svých bizarních touhách jde ještě dál. „Chtěla bych být zapsaná do Guinnessovy knihy rekordů jako žena s nejužším pasem na světě,“ svěřila se v jednom rozhovoru. Aby svého cíle dosáhla, musela si nechat odstranit šest žeber. Ještě však na sobě musí zapracovat, rekord stále drží Američanka Cathie Jung (82).

Foto: Profimedia.cz

Mladá Švédka by si přála stát se ženou s nejužším pasem na světěFoto: Profimedia.cz

Zborcená prsa a další trable se zdravím

Na instagramovém profilu, kde má přes půl milionu sledujících, se Pixee bez okolků svěřuje, že se proslavila plastickými operacemi a sní stát se úspěšnou herečkou. V druhé oblasti ale příliš úspěchů nemá.

Foto: Profimedia.cz

Pixee se netají tím, že kvůli plastikám prožívá dost bolestíFoto: Profimedia.cz

Když o ní média napíšou, je to v poslední době jen o zdravotních trablech. Ještě před Vánocemi podstoupila operaci, jež měla zachránit bortící se ňadra. Bez komplikací neproběhl ani zákrok v Novém Dillí, během kterého jí do zornic umístili implantáty za účelem změny barvy očí.

Na následující rok má modelka naplánovaných minimálně deset dalších operací. Stále chce ještě zúžit pas a poupravit tvář, aby se lépe připodobnila svému idolu a splnila si všechna přání.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Příliš velká umělá ňadra již bylo třeba opravit, tedy vyměnit implantáty a zvolit kvalitnější typ. Ani úprava oči neproběhla bez komplikacíFoto: Profimedia.cz

Neměla by Pixee raději zajít na psychiatrii než vyhledávat další plastické chirurgy? Nebo máte pro její životní styl pochopení?

Reklama

Načítám