Hlavní obsah

Předvánoční úklid plný pohody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční čas se blíží mílovými kroky, a tak nejedna z nás už myslí na to, co všechno bude muset do Štědrého dne zvládnout. Kromě pečení cukroví nám hodně času zabere velký předvánoční úklid. I když už „nešílíme“ jako naše maminky a babičky, přesto je toho, co je třeba umýt, nablýskat, naleštit, vycídit a uklidit, stále dost. Jak to všechno zvládnout a nezbláznit se?

Článek

Jako dítě mám spojený předvánoční čas s důkladným úklidem. Mé výmluvy na to, že zrovna teď toho ve škole máme hodně, nezabíraly. Uklízeli zkrátka všichni a všechno. Úplná mánie! Řekla jsem si, že jako velká to vyřeším jinak, a daří se mi své předsevzetí dodržovat. Uklízím pečlivě celý rok a důkladnější gruntování nechávám na léto, kdy je možné vše dobře vyvětrat, provonět a prosušit. To je praktické řešení, ale pojďme celou záležitost úklidu „uchopit“ tak nějak jinak, lépe a hlavně moderně.

Firma Pohodlnější život s.r.o. nabízí ještě další skvělou službu. Ukazuje ženám, jak co nejlépe, nejefektivněji, za levno a v co nejkratším čase uklidit svůj byt či dům. Službu si můžete objednat sama. Pak pracovnice firmy přijde k vám domů a společně na konkrétních místech vašeho bytu probíráte možnosti úklidu. Pokud přizvete kamarádky, jistě přijdou rády a podělí se s vámi o úhradu této služby. Na konkrétním případu vám ukáží, jak správně pečovat o danou věc. Také můžete tuto službu darovat formou dárkového poukazu, například právě k Vánocům. Nejde o žádné poučování a kárání zaběhnutých uklízecích postupů u vás doma. Jde spíš o sdělení a předání hodnotných zkušeností, které firma za dobu trvání nasbírala. Získáte celou řadu dobrých rad, jak běžný úklid zvládnout při daleko menší námaze. Také zjistíte, jaké čistící prostředky a pomůcky efektivitu vašeho uklízení mnohokrát zvýší. Že to není vždy o ceně, vás asi nepřekvapí. Kvalitní prostředky jsou ty účinné, ne ty nejdražší a reklamou proklamované. Dozvíte se, které přesně to jsou, a budete mít možnost je nejen sama vyzkoušet, ale i si je zakoupit.

Pokud jste se zrovna teď rozhodla, že ten letošní předvánoční čas bude klidný a užijete si z něj každou chviličku, tleskáme vám. Je to skvělé rozhodnutí a určitě nebudete litovat. Svěřte úklid firmě Pohodlnější život, s.r.o. a užívejte si pohodlnější život!

Související témata:

Načítám