Hlavní obsah

Překvapte ho na Valentýna sexy večerem!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také ten váš nechce o oslavě svátku zamilovaných ani slyšet, natož aby se rozhoupal k tomu, že vám přinese nějakou milou drobnost? Vezměte Valentýna do vlastní režie a připravte nezapomenutelný večer.

Článek

Ženský instinkt a vynalézavost vám pomůžou šikovně využít všech možností vaší domácnosti.

Děti pošlete do postele už brzy

Nebude to lehké, ale 14. února musíte přemluvit děti, aby šly na kutě o něco dřív. Nějaký důvod si najdete, hlavně ať se vám příliš aktivně nepletou do vašeho plánu. A proč je (nejenom) na Valentýna důležité, aby každé dítě spalo v bezpečné posteli, ze které nespadne na zem? Především ho tím chráníte před úrazem, ale také předcházíte tomu, že vás nářek z pokojíčku vytrhne takříkajíc z nejlepšího.

Dbejte na to, aby lůžko vašeho dítěte bylo maximálně bezpečné

Chci si prohlédnout dětskou postel Demi nyní za 3890 Kč místo obvyklých 5845 Kč.

Láska přichází u jídelního stolu

Výjimečný večer si žádá také výjimečný kulinářský zážitek. Připravte v kuchyni slavnostní tabuli pro dva a neváhejte přitom jídelní sestavu i se židlemi ozdobit láskyplnými motivy. Ale s výzdobou to příliš nepřehánějte, muž mnohem víc ocení vaši kreativitu až při pohledu do talíře.

Co mu tedy nachystat na stůl, abyste ho dostala na tu správnou vlnu? Potravin s afrodiziakálními účinky je celá řada, k nejúčinnějším patří jehněčí maso, mušle, čokoláda, petržel, česnek i cibule nebo buráky. Nejlíp doplněné šampaňským, které (samozřejmě v rozumné míře) dokáže s mužským také divy.

Nebojte se při valentýnské večeři vyzdobit jídelní stůl, ale všeho s mírou

Chci si prohlédnout jídelní sadu Ilhama nyní za 9173 Kč.

Na sedačce začíná přihořívat

Příznivě působící látky z vynikající večeře začnou účinkovat až během několika minut, takže máte dostatek času se plynule přesunout z kuchyně do obýváku. Uvelebíte se na prostornou sedací soupravu a váš milý, zaskočený nečekaným sledem událostí, ani nebude nic namítat na společné sledování romantického filmu.

Stejně jako u výzdoby ale i tady platí, že všeho moc škodí. Chcete přece prožít večer plný žhavé lásky, a ne uslzené lítosti. Takže si udělejte na sedačce pohodlí a při některé z odvážnějších filmových scén můžete své valentýnské svádění rozjet naplno.

Jakmile jste se dostali na sedací soupravu, máte vyhráno. Vaše svůdná hra může začít

Chci si prohlédnout sedací soupravu Baxter za 19 890 Kč místo obvyklých 28 886 Kč.

Už hoří! A nejen svíčky v obývací stěně

Tip pro vás: Stejně jako při večeři, podtrhnou i v obývacím pokoji jiskřivou atmosféru Valentýna hořící svíčky. Zapalte jich několik a rozmístěte je různě do poliček a vitrín vaší obývací stěny. Světýlka blikající ze stěny vás nebudou rušit od filmu, který stejně nejspíš neuvidíte až do konce, naopak dodají slavnostní chvíli ještě větší kouzlo.

Moderní obývací stěny se přitom obejdou i bez svíček. Zato mají ve vitrínách a na různých dalších místech ukrytá LED světýlka, která je rozzáří stejně efektivně. Navíc si je můžete rozsvítít nejen na Valentýna.

Zapálené svíčky v obývací stěně ideálně dotvoří valentýnskou náladu

Chci si prohlédnout obývací stěnu Kolby za 11 790 Kč místo obvyklých 17 595 Kč.

Kde to všechno skončí? No ano, v ložnici!

Pokud půjde všechno podle vašeho plánu, čeká vás z obýváku ještě jeden přesun. Tentokrát asi spíš rychlejší než plynulejší. Ale jakmile za vámi zaklapnou dveře do ložnice, máte vyhráno a můžete si naplno užívat plody své celovečerní snahy.

Věřte tomu, že po tomhle zážitku si váš muž, kluk, přítel či milenec na Valentýna příští rok stoprocentně vzpomene. A nejen to, už měsíc dopředu se na něj bude těšit!

Kde jinde zakončit láskyplný večer než v příjemné ložnici na prostorné manželské posteli?

Chci si prohlédnout ložnici Veria za 11 990 Kč místo obvyklých 17 758 Kč.

Související témata:

Načítám