Hlavní obsah

Dostaňte ho... striptýzem!

Foto: shutterstock.com

Překvapte svého miláčkaFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži touží po tom, aby jim jejich partnerka předvedla striptýz. Přemlouvají a přemlouvají, ale často bez výsledku! Proč? Protože se stydíme a nevíme, jak na to. To už ale neplatí! Odhoďte zábrany a pojďte do toho s námi... Provedeme vás striptýzem krok po kroku!

Článek

Nejčastějším důvodem, proč ženy nechtějí svému miláčkovi předvést striptýz, je stud. I když je jejich partner viděl nahé nespočetněkrát, tady je to jiné. Svým způsobem jde totiž o malé divadelní představení, a právě toho se mnoho žen obává. Myslí si, že budou vypadat směšně a neuspokojí partnerovy představy.

Proč se ale bát? Kdy máte příležitost si zahrát na sexy striptérku, jakou byla Demi Moore ve filmu Striptýz? Berte to jako výzvu a svůj herecký výkon si užijte.

Improvizace? Ani náhodou!

Pečlivě se na svůj výkon připravte. Improvizace se v tomto případě nevyplácí. Obstarejte jeho oblíbené pití a vyberte příjemnou hudbu (nejlepší je taková, kde se střídají pomalé a rychlejší pasáže), na kterou se vám bude dobře tančit! Nejdůležitějším aspektem je ale oblečení. Jistě nechcete, aby se z vášnivé chvilky stalo neohrabané dolování z těsných džínů. Co tedy na sebe?

Základ je samozřejmě sexy prádélko. Jistě máte v šatníku nějaké to ferrari mezi spodními prádly. A co přes ně? Jak jsme si již řekli, těsné džíny jsou out, a ani šaty, které svléknete jedním pohybem, nejsou vhodné. Nejlepší volbou je minisukně, kterou svůdně necháte sklouznout na zem. K ní se hodí halenka nebo košile, hlavně musí mít knoflíčky. Celý outfit můžete doplnit kozačkami nebo jinými botkami na podpatku. Pozor! Nikdy si neberte silonové punčocháče, rajcovní a sexy jsou punčochy či nadkolenky.

Tip: Rozkošná budete jako servírka či zdravotní sestřička. Už běžíte do nejbližší půjčovny kostýmů?

Foto: shutterstock.com

Sexy prádlo je samozřejmostíFoto: shutterstock.com

Jak na to?

Svému příteli nic neprozrazujte, jednoduše ho překvapte. Posaďte ho na pohovku, připravte mu jeho oblíbený drink a nechte čekat. Dojde mu, že se něco chystá. Odeberte se do koupelny (lokněte si něčeho ostřejšího na kuráž), oblékněte, navoňte a doupravte. Až budete nachystaná, zapněte hudbu, ztlumte osvětlení. Atmosféru můžete doladit i svíčkami, a jděte na věc. Začněte v pomalém rytmu tančit. Nikam nespěchejte, čím víc si dáte načas, tím bude vzrušenější.

Postupně se svlékejte. S jednotlivými kusy oblečení si vyloženě pohrávejte. Když už bude vypadat, že si něco svléknete, v poslední chvíli se zastavte a napínejte ho. Svůdně se vlňte a hlaďte, oblečení můžete odhazovat na něj. Udržujte s ním oční kontakt, i když jste zády, ať ví, že to děláte pro něj.

Můžete ho i zapojit... dovolte mu rozepnout vám jeden knoflíček, ale to je vše, jinak je jen divák. Až budete jen ve spodním prádle, vyzvěte ho, aby se postavil. Pomalu ho začněte také svlékat, ale nenechte ho, aby převzal situaci do svých rukou. Maximálně mu dovolte rozepnout vám podprsenku.

Až budete oba nazí, pak už víte, co dělat...

A co jste měla při vašem striptýzu na sobě vy? Jakou hudbu jste zvolila? A reakce vašeho partnera? Inspirujte ostatní čtenářky na info@prozeny.cz!

Načítám