Hlavní obsah

Přešla ho chuť na sex? Takhle vrátíte vaše milování zpět do hry!

Foto: Profimedia

Poradíme vám, jak svého partnera naladit na sexuální vlnu...Foto: Profimedia

Reklama

Nízké libido netrápí pouze ženy. Co má dělat ta, jejíž muž pokusy o fyzický kontakt odmítá? Po ochranné lhůtě by měla následovat sváděcí akce. Ovšem pozor, bez našpulených rtů, doporučují odborníci!

Článek

Začarovaný kruh. Když už si vy uděláte čas (a máte náladu), váš muž „to“ nechce. Má snad milenku? Příliš mnoho masturbuje? Nikoli. Jen je toho na něj moc. Psychologové včetně americké odbornice a životní koučky Tracey Thomas varují, že dnešní „moderní“ pánové jsou pod velkým tlakem, což má vliv na sexuální apetit. Je vám tohle povědomé?

Muži ztrácejí identitu

„Existuje spoustu důvodů, jak psychologických, tak fyziologických, které snižují sexuální touhu. Je to například dehydratace, spánková deprivace, nerovnováha hormonů, stres v práci. Ovšem dnes je to tak, že většina mužů se cítí špatně i vinou vysokých nároků ze strany společnosti a partnerek. Oni v podstatě nevědí, kým jsou, a je velmi pravděpodobné, že než aby riskovali zklamání, radši sex z obavy o výkon odmítají,“ objasňuje odbornice na svém blogu. A jak k tomu přijdete vy?

Pokud už vás hodiny masturbace unavují, přejděte do útoku a trochu tomu svému sexuálnímu lenivci pomozte. Jak?

Foto: Profimedia

Krk a okolí uší jsou místa, kde je laskání velmi příjemnéFoto: Profimedia

Kdy nejdřív se ozvat?

Podle sexuologů neřešte dvoutýdenní sexuální výpadky. Ty jsou běžné. (Stres, shon, nerudný šéf i prohra oblíbeného fotbalového klubu má na psychiku muže nemalý dopad.) Poté vyjádřete obavu o vás společný sexuální život, a hlavně partnera nesuďte. Věty začínejte „my“, ne jen já a ty. (My se teď nemilujeme tak často jako dřív.) V závěru se zeptejte, zda má protějšek nějaký nápad, jak situaci zvládnout. Tipy prodiskutujte, ale jako žena se ještě spolehněte sama na sebe.

Spolkněte hrdost

Tři roky starý výzkum z univerzity v Texasu potvrdil, že zadané ženy velmi málo zahajují sex. Jenže právě tohle muži od žen očekávají. Ulevte svému milenci od odpovědnosti a buďte aktivnější. Ne slovy, ale činy! Že právě tohle děláte pořád a už si připadáte tak, že se o sex doprošujete? Nemá to žádný efekt? Pak věřte, že váš způsob není ten správný.

Podle výše zmíněné sexuoložky je nutné nejen udělat první krok, ale vyjádřit, jak moc sex chcete, aniž očekáváte něco na oplátku. „Nebuďte tou, která iniciuje sex a pak se urazí, když partner nezafunguje na zapísknutí. Našpulené rty nebo vyjádření zklamání pouze posílí partnerovy obavy o výkon,“ varuje.

Foto: Profimedia

Muže vzrušuje, když sex chce žena. Převezměte aktivitu do svých rukou a uvidíte, že partner zareaguje pozitivněFoto: Profimedia

Buďte pravou dámou

Místo obviňování za to, že „zase dneska nic“, neustále vyjadřujte přitažlivost k jeho osobě. Hlaďte ho, dotýkejte se ho, dávejte mu najevo, že vám jeho přítomnost dělá dobře – i bez pohlavního styku. Teprve až poté, když vycítíte, že mu to není nepříjemné, ani se neodtahuje, můžete zkusit některé z těchto provokativních a burcujících tipů britské sexuoložky Tracey Cox.

  • Masturbujte před ním. Sténejte a probuďte v sobě divadelní herečku.
  • Namasírujte mu nohy. Líbejte ho na prsty u nohou, sajte jeden po druhém.
  • Přejíždějte mu prsty po kontuře rtů a jeden mu zasuňte do úst.
  • Jemně ho kousejte do krku. (Krk bývá k velké škodě zanedbáván.)
  • Masírujte ho celým svým tělem. Ke stimulaci použijte bradavky. Že má na sobě triko? No a?

Sexuální apetit svého muže můžete podpořit i užíváním vitaminů D, D3 a B12 (tip pro Ježíška). Problémem může být i nízká hladina testosteronu, kouření, pití či užívání alkoholu. Jelikož se hladina testosteronu ověřuje u lékaře, pošlete partnera přesně tam a vyčkejte na recept. A samozřejmě se tvařte, že se vůbec nic neděje. Taky co by se dělo? I muž je jen člověk…

A jak svého partnera sexuálně burcujete vy?

Reklama

Načítám