Hlavní obsah

Připravte se na (módní) zimu s Halens

Reklama

Přípravy na zimu vrcholí! Nečekejte, až teploty padnou k bodu mrazu a vyzbrojte se módním kabátkem, teplou bundou nebo rovnou kožíškem. Vybírat můžete z nové kolekce značky Halens!

Článek

Zatímco k zimě většina žen příliš kladný vztah nemá, v případě módy to platí přesně naopak. Chystáte se i vy na nějaký ten sezónní „shopping“? Dáme vám tipy na ty nejkrásnější kabáty, bundy, ale i večírkové topy a šaty!

Připravte se na večírkovou sezonu!

Datum firemního večírku už máte dost možná poznamenané, jak jste na tom ale s oblečením? Chcete-li zazářit v novém modelu, porozhlédněte se po šatech (krajka nikdy nezklame!), nebo třeba jen topu, který můžete spárovat s oblíbenými kalhotami nebo sukní.

Top bez rukávů, krajkované šaty nebo halenka? Skvěle vypadají všechny varianty!

Huňatý trend boduje

Kožešinový trend se letos nedá ignorovat. Samozřejmě přitom nemusí jít o pravou kožešinu. Módní jsou kromě klasických kabátků i ty s dlouhým chlupem. Pokud se vám do celého huňatého svršku nechce, můžete si pořídit bundičku nebo kabát s kožešinovým límcem.

Kožešiny budou velkým hitem podzimu

Stylové kabáty

Dáváte přednost kabátům? Stojí před vámi nelehký úkol – vybrat si ze spousty úžasných modelů. Naším tipem je módní oversized střih se zaoblenými rameny, minimalisticky řešený přepásaný kabát nebo barevná varianta s kožíškem.

Vybrat jen jeden jediný kabát? Letos téměř nemožné!

Ultra teplé bundy

Jakmile klesne teplota pod nulu, je na řadě nejteplejší varianta – péřové bundy nebo kabáty. Stále módní jsou bundy ve stylu parky, perfektní variantou je i černý kabát se šikmým zipem nebo sněhově bílá bunda s kapucí.

Před mrazem vás ochrání péřové bundy a dlouhé kabáty

Tip pro stylové dámy: peleríny a ponča!

Je-li vaší největší noční můrou splynutí v davu, zaměřte svou pozornost na peleríny a ponča. Do mrazů sice nejsou, v méně chladných dnech je ale určitě unosíte. Nezbytná je nicméně dostatečně teplá vrstva oblečení vespod.

Baví vás originální a zajímavé kousky? Vyrazte ven v peleríně nebo ponču!

Tak co, vybraly jste si? Více najdete na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám