Hlavní obsah

Přírodní afrodiziaka pro muže, co nemůže

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravidelný sex je u mužů známkou dobrého zdraví a zároveň slouží jako prevence řady onemocnění. Pokud dochází k poklesu libida a potence, je načase vyzkoušet bylinná afrodiziaka.

Článek

Ztráta sexuální touhy a problémy s erekcí reflektují zhoubný vliv moderního způsobu života na zdraví a výkonnost. Vědci proto vyvíjejí různé farmaceutické přípravky pro léčbu erektilní dysfunkce, které však nebývají bez jistých rizik pro osoby trpící srdečními chorobami nebo při souběžném užívání jiných léčiv.

Řešením jsou po tisíciletí používané bylinky pro znovunabytí mužné síly. Příroda mužům poskytuje množství bezpečných a vůči organismu šetrných podpůrných prostředků k posílení erekce a sexuálního apetitu. Rostlinná afrodiziaka vrací mužům sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálních aktivit.

Temperament a vitalitu Brazilců poskytuje Guarana, která odstraňuje únavu a dodává životní energii. Posiluje kardiovaskulární činnost a zlepšuje cirkulaci krve vedoucí k výraznějšímu prokrvení intimních partií i zvýšení jejich citlivosti. Originální brazilská Guarana Guaranaplus ve formě tablet nebo jako prášek z mletých plodů povzbudí ve chvílích, kdy není vhodné myslet na spánek.

Nejen muži v letech, ale také mladí výkonní sportovci se mohou spolehnout na Kotvičník. U pánů po čtyřicítce zvyšuje produkci testosteronu a posiluje potenci. Je vhodnou ochranou před zbytněním prostaty. Mladí muži zase ocení vynikající účinek bulharského Kotvičníku Exotic Herbs na rozvoj svalové hmoty. Působí také v psychické rovině, pomáhá potlačovat stres, úzkost a deprese.

Guarana, maca, kotvičník i ašvaganda patří mezi bylinné zázraky přírody. Posilují mužnou sílu a zvyšují celkovou vitalitu.

V ájurvédě je ašvaganda používána na udržení sexuálních funkcí v procesu přirozeného stárnutí. Je považována za roznětku silné vášně a touhy. Pravidelné užívání ašvagandy vede k dostatečné produkci luteinizačního hormonu lutropinu, který rozvíjí tvorbu vlastních pohlavních hormonů. Omlazující účinky Ašvagandy Exotic Herbs a její povzbuzující vliv v intimním životě jsou benefity, které přijdou vhod v každém věku.

Peruánská maca poskytuje organismu bohatý komplex nutrientů a minerálů důležitých pro podporu reprodukčního zdraví. Podněcuje sexuální apetit, zvyšuje plodnost žen a kvalitu a množství spermatu u mužů. Adaptogenní maca chrání před stresem, který často dokáže milostný život zcela zničit. V e-shopu Guaranplus.cz zakoupíte kromě organické Macy Exotic Herbs i synergicky působící směsi Guarana-Maca a Kotvičník-Maca.

Přírodní rostlinná afrodiziaka jsou v průběhu staletí osvědčenou prevencí před milostným selháním a zároveň vhodnými doplňky ke zlepšení celkového zdravotního stavu.

Reklama

Související témata:

Načítám