Hlavní obsah

Proč se trápit v těsných džínách? Oblékněte culottes

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Do plavkové sezony zbývá ještě pár měsíců, a tak můžete shazování přebytečných kil prozatím odložit. Ostatně stejně jako těsné džíny. Místo nich vsaďte na pohodlné culottes, ve kterých problematické partie snadno zamaskujete.

Článek

Takzvané „kulotky,“ jak se kalhotám s rozšířenými a zkrácenými nohavicemi familiárně přezdívá, jsou v kurzu už čtvrtým rokem. Za tu dobu si našly příznivkyně i v řadách těch, které jim donedávna nemohly přijít na chuť. Aby také ne, vždyť svým nositelkám přinášejí nesmírný komfort i slušivý vzhled. Jestliže však stále nevíte, s čím takový kousek kombinovat, podívejte se na tipy naší stylistky.

V jasných barvách 

Pokud patříte mezi naše věrné čtenářky, jistě vám nemohlo uniknout, že do módy se vracejí trendy z devadesátých let, mezi které jednoznačně patří crop top i šusťákovka. S přehledem je můžete nosit právě ke „kulotkám“. A protože zimní období oficiálně skončilo, vylaďte se do veselých tónů, které navodí pozitivní náladu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: náušnice (Lindex, 199 Kč); top (Reserved, 499 Kč); bunda (Reserved, 699 Kč); kalhoty (Zara, 899 Kč); kabelka (Bershka, 449 Kč); boty (Reserved, 999 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Denimová variace

Ani milovnice džínoviny však nemusí přijít zkrátka. Stačí jen vyměnit upnuté nohavice za volnější střih. Kombinací sportovního stylu s elegantní košilí a sandálky na podpatku navíc dokážete, že si s módou umíte hrát jako opravdová hollywoodská star.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: náušnice (Mohito, 199 Kč); košile (Reserved, 599 Kč); ledvinka (Bershka, 449 Kč); džíny (Bershka, 599 Kč); boty (Reserved, 1199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Dokonalá iluze 

Volnými nohavicemi se pyšní také kombinézy, které na první pohled působí jako šaty bez ramínek. Odhalený dekolt není nic pro vás? Oblékněte pod overal obyčejné tričko s krátkými rukávy a rázem máte originální model, za který by se nestyděl nejeden návrhář.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: náušnice (Lindex, 199 Kč); tričko (Reserved, 149 Kč); overal (H&M, 1299 Kč); kabelka (Zara, 999 Kč); boty (Reserved, 1799 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Večírková královna

Culottes nabízejí obchody opravdu pro všechny příležitosti. Důkazem je i plisovaná varianta v klasické černé barvě, v níž zazáříte na každé společenské události. Na neformální akci obujte pantofle evokující školní přezůvky, jinak sáhněte po spolehlivých lodičkách.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: čelenka (Reserved, 199 Kč); body (Bershka, 349 Kč); pásek (Lindex, 349 Kč); kalhoty (Zara, 899 Kč); kabelka (Mohito, 599 Kč); pantofle (Reserved, 499 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Na pracovní schůzku 

Hledáte dokonalý outfit do zaměstnání či na důležitou pracovní schůzku? Ideálním řešením je stylový kostýmek a košile s šátkovým vzorem. Celkový byznys look podtrhněte výraznými lodičkami a zajímavými doplňky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sako (H&M, 999 Kč); košile (Zara, 799 Kč); pásek (Lindex, 349 Kč); kalhoty (H&M, 849 Kč); kabelka (Reserved, 699 Kč); lodičky (Mohito, 799 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Náš tým a poděkování 

  • Foto - Jakub Jurdič
  • Modelka - Andrea D. (Pure Model Management)
  • Styling - Renáta Čermáková
  • Vizáž - Petra Soukupová

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme Chateau Kotěra, Komenského 40, Ratboř. 

Třebaže jsou kulotky pohodlné, přesto zůstanete věrné sukním? Vyberte si vhodnou sukni podle postavy: bude to áčková, nebo pouzdrová?

Reklama

Načítám