Hlavní obsah

Do jara pohodlně: Jak zařadit do šatníku teplákové kalhoty?

Foto: Alones, Shutterstock.com

Foto: Alones, Shutterstock.com

Reklama

Být celý den v maximálním pohodlí? Žádný problém, stačí si pořídit trendy teplákové kalhoty. Kde je seženete a jak tento super příjemný kousek zařadit do vašeho šatníku? Máme pro vás elegantní i ležérní variantu.

Článek

Co si představit pod teplákovými kalhotami? Jsou z měkké látky, mají cigaretový střih, často mají puky a lampasy a pas je pružný, s tkaničkou nebo na gumu. Jde tedy o mix tepláků a cigaretových kalhot, jsou přizpůsobivé a nikde vás nebudou tlačit ani škrtit.

Najdete je pod názvem „teplákové kalhoty“ nebo „kalhoty jogger“ a záleží na vás, jak moc se chcete odvázat – zda zvolíte elegantnější variantu s puky, nebo půjdete opravdu do tepláků v šedé barvě a s gumou u kotníků. Vybrali jsme čtyři různé varianty těchto pohodlných kalhot a poskládali je do čtyř jarních outfitů. Vybraly byste si?

S trenčkotem

Ze dna skříně vytahujeme opět trenčkoty, a i když ten v béžové barvě je stálicí a nikdy nevyjde z módy, co zkusit tuhle sezonu jasnější barvy? Žlutá je jedním z trendů na jaro/léto 2019 a můžete si být jisté, že v davu se neztratíte. Zde můžete vidět kalhoty s lampasy, které budou nejlépe vypadat k teniskám, ale nemusíte se bát k nim obout i elegantní lodičky.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Trenčkot Esprit, 2599 Kč, 2. Kalhoty S.Oliver s lampasy, 1699 Kč, 3. Tričko S.Oliver, 699 Kč, 4. Batoh Love Moschino, 6574 Kč, prodává e-shop Eobuv, 5. Tenisky New Balance, 2903 Kč, prodává e-shop EobuvFoto: Archiv firem

Se sakem

Taky máte s příchodem jara chuť přidat do šatníku další květovaný kousek? Nám učarovalo tohle květované sako. V kombinaci s černými teplákovými kalhotami s puky vás bude bavit jak do práce s lodičkami a světlým svrškem, tak třeba na večerní akci, kdy si místo růžového trička vezmete černé tílko s jemnou krajkou.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Sako Promod, 1399 Kč, 2. Kalhoty S.Oliver, 1399 Kč, 3. Tričko Villa, 499 Kč, prodává e-shop Zoot, 4. Kabelka Tommy Hilfiger, 2690 Kč, 5. Lodičky Baťa, 999 KčFoto: Archiv firem

S džínovou bundou

Pro milovnice sportovního neboli athleisure stylu tady máme trochu odvážnější outfit, který unosíte zejména na volný čas. Tenhle typ kalhot je od tepláků nerozeznatelný a se správně zvolenými kousky bude vypadat skvěle. A co k tomu zkusit ledvinku, která je opět trendy?

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Džínová bunda, 599 Kč, 2. Teplákové kalhoty H&M, 349 Kč, 3. Tričko Levi’s, 799 Kč, 4. Ledvinka Tally Weijl, 439 Kč, 5. Boty Reebok, 2123 Kč, prodává e-shop EobuvFoto: Archiv firem

S křivákem 

Když nevíte co, vezměte si křivák. Kožená nebo jarní semišová bunda vás nezklame nikdy s ničím. Tenhle model je díky proužkům na kalhotách, košili a černým lakovaným oxfordkám laděn do pánského stylu. Je to univerzální outfit do jarních dnů – na schůzky, do práce nebo na rande!

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. Bunda Vero Moda, 1499 Kč, prodává e-shop About You, 2. Teplákové kalhoty Only, 1099 Kč, prodává e-shop About You, 3. Košile H&M, 399 Kč, 4. Kabelka Zara, 999 Kč, 5. Boty Orsay, 699 KčFoto: Archiv firem

Anketa

Jaký outfit se vám líbí nejvíc?
S trenčkotem
19,6 %
Se sakem
10 %
S džínovou bundou
29,7 %
S křivákem
40,7 %
Celkem hlasovalo 3950 čtenářů.

Jak se vám líbí teplákové kalhoty?

Reklama

Načítám