Hlavní obsah

Proměna bytu za pár korun? Ano!

Reklama

Potřebuje váš byt změnu jako sůl, ale zrovna nemáte moc peněz nazbyt? Nový obývák, kuchyň, pokoj nebo předsíň můžete zařídit moderně a útulně, a navíc přitom ušetřit. Máme pro vás tip, kde pořídíte levný a přitom krásný nábytek. A to prakticky za hubičku!

Článek

Přední český prodejce bytového nábytku JENA-nábytek se hned na začátku roku rozhodl vyhlásit válku ekonomické krizi a přizpůsobuje každý týden svou nabídku na míru peněženek vám, zákazníkům. V sedmi prodejnách i eshopu www.jena-nabytek.cz tak pořídíte nový a moderní nábytek za opravdu dobré ceny. Přesvědčit vás může i aktuální platná nabídka – vybavit z ní můžete téměř celý byt či dům.

Je libo obývací stěnu za 3000?

Chcete proměnit obývák, ale chybí vám inspirace i peníze? Nevyhazujte zbytečně desetitisíce. Vyhoďte starou obývací stěnu, nově vymalujte a v JENA-nábytek vybírejte z bohaté nabídky obývacích stěn: například obývací stěnu Bono, kterou právě teď pořídíte za 2699 Kč. Zalíbit by se Vám mohla také obývací stěna PACO II, kterou jen tento týden koupíte za pouhých 3070 Kč.

Jednoduchá krása obývací stěny Bono nezatíží ani vaši peněženku

Obývací stěna PACO II patří pro svou jednoduchost a cenu k těm nejoblíbenějším

Toužíte po světlém provedení nové obývací stěny? Tak vás nenechá chladnými obývací program Cremona Plus, který v sestavě získáte v nabídce společnosti JENA-nábytek se slevou 44% za 4999 Kč.

K nové obývací stěně nová sedačka. Za méně než 10 000 korun

Je na čase rozloučit se s prosezenou sedačkou? Nezoufejte! Kvalitní a pohodlnou sedací soupravu pro celou rodinu pořídíte u českého prodejce JENA-nábytek i za méně než 10 000 korun. Preferujete jiný styl? V nabídce sedacích souprav naleznete různá provedení sedacích souprav s bohatým výběrem potahových látek. Pohodlně se usaďte a relaxujte!

Sedací souprava Paros z JENA-nábytek změní Váš starý obývák k nepoznání za pouhých 9999 Kč

Příznivci klasiky ocení sníženou cenu 9999 Kč u sedačky NEVADA

Pokud nemáte obývák velikosti tanečního sálu, zvolte některou z menších pohovek JENA-nábytek, které svou barevností oživí nudný a standardní obývací pokoj, a přitom nezaberou mnoho místa.

Praktická pohovka Dortmund za 6 999 Kč poskytne nejen příjemné posezení, ale svým rozkládacím prostorem nabídne místo k odpočinku pro vás či vaše přátele

Nejoblíbenější nábytek, nejlevnější na internetu

Dlouhodobým hitem je bezesporu nábytek Indiana, který je díky své variabilitě použitelný pro zařízení nejen obývacího pokoje, ale také kanceláře, dětského pokoje či ložnice.

JENA-nábytek tento týden nabízí program Indiana o celou čtvrtinu levněji. Ekonomická krize nedostane u vás doma šanci. Levnější nábytkový program než je tento z JENA-nábytek dnes na internetu neseženete, než je tento v nabídce JENA-nábytek.

Široké uplatnění nábytku Indiana oceníte u vás doma i vy

Kuchyňská linka za tři a půl? Ano, v JENA-nábytek!

Dosluhuje-li vaše kuchyňská linka, i tady má JENA-nábytek žhavý tip - kuchyňský blok Roxi o šířce 2,4 m, který můžete mít už za 3499 Kč. Nákup linky pak můžete oslavit uvařením nějaké dobré české klasiky pro vaše nejbližší.

U kuchyňského bloku Roxi můžete vybírat ze dvou barevných provedení, světlé provedení dekoru jasan či tmavý dekor hrušky

Domov dělají drobnosti

Potýkáte se v malém bytě s nedostatkem místa pro uložení obuvi? Zvolte z akční nabídky praktický botník Escape, kde uschováte obuv celé vaší rodiny. S hloubkou 20 cm vám tento botník v předsíni určitě překážet nebude.

Díky botníku Escape za 2299 Kč získáte nejen dostatek místa pro vaši obuv, ale oceníte i jeho praktické zrcadlové provedení

Sleva 20% na vše odečtením DPH pouze tento týden!

Valentýnský týden je totiž jako stvořený k nákupu v kamenných prodejnách i eshopu JENA-nábytek: pouze do neděle 19. února 2012 můžete nakupovat cokoli z nabídky JENA-nábytek a neplatit 20% DPH.

Nenechte se proto omezit akční nabídkou a vybavte si domov na míru vašemu vkusu, přání i finančním možnostem. Nechte se inspirovat na webových stránkách www.jena-nabytek.cz a oblečte svůj domov do nového kabátu.

Reklama

Související témata:

Načítám