Hlavní obsah

Proměna čtenářky Marty (76): V novém účesu vypadá skvěle!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože je v důchodu téměř dvacet let, slovo „nuda“ ve slovníku snad ani nemá. Čtenářka Marta je ve svých šestasedmdesáti letech neuvěřitelně akční a proměnu brala jako další životní dobrodružství. Jste zvědaví, jak pětinásobnou babičku zkrášlil tým profíků?

Článek

Po výčtu jejích aktivit jsme se téměř zastyděli. Šestasedmdesátiletá čtenářka Marta měří pouhých 150 centimetrů, přehlédnout ji ale opravdu nelze. Energie má totiž na rozdávání a představa, že by měla nečinně sedět doma, jí nahání hrůzu. Když netráví čas s manželem (vdaná je krásných osmačtyřicet let) a rodinou, vyráží na procházky s pejsky nebo se věnuje divadlu a psaní pohádek.

Na tom, že jsme se s Martou sešli v kadeřnickém salonu, měla tak trochu zásluhu její vnučka Anna, která babičku v nápadu přihlásit se podpořila. Mimochodem, Anička je naše oblíbená plus size modelka, kterou jste mohli vidět v několika našich módních editorialech. Marta probrala s kadeřnicí Pavlínou Kirschnerovou hned zkraje své představy o vlasech (nechtěla jen vyloženě krátký účes), cvakla si selfie před (ano, opravdu!) a užívala si profesionální péče.

Novou barvou a střihem to ale přirozeně nekončilo. Čtenářku čekalo ještě líčení od vizážistky Soni Šajdákové, lekce oblékání se stylistkou Šárkou Štursovou a samozřejmě závěrečné focení, aby Marta neodcházela jen s fotkami v mobilu. A jak celá proměna dopadla? Klikněte na tlačítko přehrát a mrkněte se sami!

Náš tým a poděkování

  • Vlasy - Pavlína Kirschnerová, kadeřnický salon Jarky Čechové, Politických vězňů 1599/23, Praha 1, jarkacechova.cz
  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Lindex, Gino Rossi

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt. Budeme se těšit!

Načítám