Hlavní obsah

Utajená proměna: Líba (52) o ní do poslední chvíle nevěděla!

Video: Jakub Jurdič

 

Reklama

Ještě půl hodiny před proměnou vůbec netušila, co ji čeká. Dvaapadesátiletou Libuši pozvaly její dospělé děti na výlet a o cíli cesty celou dobu mlčely. Jste zvědaví, jak jejich maminka zareagovala a s jakou vizáží na konci dne odcházela?

Článek

Přihlášku za Líbu poslala její dcera Michaela (27), která dobře věděla, že mamka v oblasti krásy často tápe. A když jsme Libuši do proměny opravdu vybrali, domluvila se s bratrem Davidem (22), že maminku vytáhnou z rodného Havířova na výlet do Prahy. Naše adeptka na proměnu se přitom musela spokojit s jedinou informací – jde o překvapení.

Že Libuše míří na proměnu, jí děti řekly asi dvacet minut před vstupem do kadeřnického salonu. „To aby to mamka mohla alespoň trochu rozdýchat,“ smála se Michaela. Sami jsme napjatě čekali, jak bude Líba na den plný změn reagovat. Po počátečním šoku se ale začala vyloženě těšit a s kadeřníkem Nikolou Stojanovićem hned probírala možnosti nového střihu a barvy.

Líbu, která od jednadvaceti let pracovala jako řidička autobusu, samozřejmě zajímalo i líčení a oblékání, proto jsme ji po odchodu ze salonu svěřili do péče vizážistky a stylistky. Když proměna, tak kompletní!

Náš tým a poděkování 

  • Vlasy - Nikola Stojanović, kadeřnický salon Nikola Melita, Sokolovská 96/98, Praha 8 – Karlín; nikolamelita.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Lindex, Gino Rossi

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt. Budeme se těšit! 

Reklama

Načítám