Hlavní obsah

Stříhalo se opravdu hodně! Proměna Věry (52) vás ohromí

Video: Eva Malúšová

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaapadesátiletá Věra dorazila na proměnu se spleteným copem sahajícím až do pasu. Vlasy měla tak dlouhé, že rozpuštěné jí byly opravdu na obtíž. A záměrně píšeme v minulém čase – čtenářka totiž z kadeřnického salonu odešla s radikálně zkráceným účesem.

Článek

Čtyřnásobnou maminku a trojnásobnou babičku Věru přihlásil do proměny partner Kamil. „Jako samoživitelka se musí hodně otáčet, takže má stálou práci a k tomu ještě dvě tři brigády. Věra je opravdu vytížená a všem dává přednost před sebou samotnou. Je to žena se srdcem na pravém místě a kdysi se mi svěřila, že by moc stála o to, aby se dostala do proměny,“ napsal nám Kamil s tím, že Věra tvrdě pracuje, aby všechno zvládala, a den plný péče by jí udělal radost.

A také udělal. Přestože Věřiny vlasy sahaly až do pasu (před úvodním rozhovorem si je rozpustila, aby byla lépe vidět jejich délka), zkracování se nebála. Jediné, co nechtěla, byl vyloženě krátký účes, jinak ale dala kadeřnici Marcele Luxové volnou ruku. A odvážný přístup se vyplatil! Moderní sestřih, živější barva, profesionální líčení i stylové oblečení totiž Věru neuvěřitelně omladily. Podívejte se na video z celého dne a připravte se na změnu s velkým Z!

Náš tým a poděkování   

  • Vlasy - Marcela Luxová, kadeřnický salon James Blond. Adresa: Milešovská 1312/6, Praha 3 – Vinohrady, jamesblond.cz
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Oblečení a doplňky - Mango, Tezyo, Lindex, Marks & Spencer, Markéta Kopecká

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt. Budeme se těšit!  

Reklama

Načítám