Hlavní obsah

Radikální proměna Nikoly (30): Svým dlouhým vlasům řekla sbohem!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy se za barvením vlasů skrývá víc než jen spontánní rozhodnutí. Třicetiletá Nikola přešla k tmavšímu odstínu po nepříjemném incidentu z mládí. Minulost už ale maminka dvou dětí dávno hodila za hlavu.

Článek

Sympatická Nikola studuje při práci vysokou školu a zbývající čas věnuje péči o dva syny, které každou chvíli rozváží po fotbalových trénincích a zápasech. Co se týče vlasů, spoustu let je jen nechávala volně růst. Ani s barvou příliš neexperimentovala.

Od malička byla komplet blonďatá a k lehkému ztmavení ji vedl až nemilý zážitek ze střední školy, kdy v okolí přepadával neznámý deviant výhradně světlovlasé ženy a do cesty se mu dostala i Nikola. Od té doby už ale uplynulo mnoho let a čtenářka dala kadeřnici jak v barvení, tak i stříhání zcela volnou ruku.

S jakým účesem maminka dvou dětí odcházela, zjistíte ve videu, už teď vám ale prozradíme, že to dlouhé vlasy nebyly :-).

Náš tým a poděkování

  • Vlasy - Martina Malinová, salon Cut & Color, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Lindex a Gino Rossi

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám