Hlavní obsah

Proměna maminky na mateřské: Bára (34) prokoukla a má šmrnc!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že je péče o malé dítě dřina, potvrzuje deset maminek z deseti. Čtyřiatřicetiletá Bára to má o to těžší, že je bez partnera, ročnímu synovi tak věnuje veškerý volný čas. Výjimku udělala v den proměny.

Článek

Čtenářce Báře se za posledních pár měsíců podařilo shodit poporodní kila a dlouho toužila i po kompletní proměně vizáže. Tu odkládala nejen kvůli času, ale i finanční náročnosti.

Sen jsme jí splnili v salonu Nikola Melita, kde se jí nejprve ujal kadeřník a majitel Nikola Stojanović. Po hodinách barvení, tónování a stříhání čtenářku čekala lekce líčení s vizážistkou Hanou Soukupovou, a aby toho nebylo málo, o něco později přišla na řadu i móda se stylistkou Mariyou Patrovskou. Bára přišla s melírovanými vlasy a viditelným odrostem a odcházela s… Ale no tak, přece vám nezkazíme moment překvapení :-).

Podívejte se na výsledek celé proměny!

Nechaly jste si ujít předchozí proměny? Podívejte se, jak jsme zkrášlili mladou čtenářku Kristýnu a s jakým účesem ze salonu odcházela maminka na mateřské Pavlína!

Reklama

Načítám