Hlavní obsah

Proměna: Nicole (23) už měla vlasy růžové, modré i zelené. Co přijde teď?

 

Reklama

Čtenářku s bohatší vlasovou historií jsme v proměně ještě neměli. Modrá, zelená, fialová nebo růžová barva? Třiadvacetiletá Nicole je vyzkoušela všechny. Experimenty ale nezůstaly bez následků.

Článek

Nicole je maminkou desetiměsíčního chlapečka a do salonu ji doprovodil její sympatický manžel Petr. Přestože nám hned řekl, že se mu jeho žena líbí za každých okolností, ona přece jen toužila po změně.

„Chtěla bych získat zpět své sebevědomí a dokázat si, že i jako máma můžu být hezká ženská. Po porodu mi zůstala nějaká kila navíc, a i když se je snažím shodit, zatím se mi to moc nedaří. Začala jsem se oblékat stylem volná trika, volné džíny a přiznám se, že jsem se přestala i líčit,“ napsala nám Nicole s tím, že by si v tomto ohledu nechala ráda poradit.

Oblékání a líčení ale nebyl ten největší oříšek. Střídání divokých barev v kombinaci s tím, že šlo o tvrdé domácí zásahy, zapříčinilo, že vlasy Nicole hrály všemi odstíny. Pod delším mikádem měla také podstřihy, takže kadeřnice s koloristkou měly omezené možnosti. I tak se jim ale podařilo udělat obrovský kus práce a vlasy mladé maminky teď vypadají o poznání lépe. Souhlasíte?

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátkou informaci o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám