Hlavní obsah

Pronikněte do světa profesionálního make-upu

Reklama

Sníte o tom, že se stanete vizážistkou? Chcete se umět profesionálně nalíčit? Nebo vás jednoduše baví líčidla? Pronikněte do tajů make-upu ve škole líčení Surface.

Článek

Představujete si školu jako budovu, ze které dýchá chlad, ve třídě vás čekají tvrdé židle, lavice a přísní kantoři? Surface je sice také škola, ale zcela jiná. V historickém domě v samém srdci pražských Vinohrad se nachází moderně zařízené učebny a profesionální fotografický ateliér. Místo tabule jsou na zdech nasvícená zrcadla, podél stěn stojí pulty s vizážistickými proprietami a místo přísných učitelek vás vzdělávají ti nejlepší make-up artisté v České republice. Škola na trhu působí již sedm let a za tu dobu vyškolila stovky profesionálních vizážistů.

Ať už vás líčení jednoduše baví nebo byste se krášlením druhých chtěla živit, v Surface si vyberete ten pravý kurz na míru. Pro neodbornou veřejnost je k dispozici kurz osobního líčení, make-up konzultace, image poradenství nebo beauty day, čili odpoledne plné krášlení. Zájemcům o profesi vizážisty škola nabízí rozsáhlou škálu obecných i specializovaných kurzů, počínaje rekvalifikačními kurzy, přes úzce zaměřený kurz očních linek, kurz svatebního líčení, po líčení pro přehlídková mola nebo televizi a řadu dalších kurzů.

V Surface vás naučí, jak na profesionální make-up!

Není škola jako škola

Ve škole se pracuje s nejmodernějšími vizážistickými pomůckami – například s vysoce kvalitními štětci DaVinci, speciální houbičkou na make-up Beauty Blender a mimo jiné také s profesionální francouzskou dekorativní kosmetikou Maqpro, kterou používají ke své práci nejlepší světoví vizážisté. Všechny propriety, se kterými se studenti učí pracovat, si mohou ve škole také zakoupit.

Škola SURFACE nabízí široké portfolio rekvalifikačních kurzů od základního Basic Make-up Kurzu až po nejobsáhlejší kurz Master Make-up. Součástí měsíčního kurzu Master Make-up je také profesionální make-up kit v hodnotě 20 000 Kč, složený z palet očních stínů, tvářenek, korektorů, štětců a dalších nezbytných pomůcek od těch nejlepších značek v profesionálním make-upu. Během studia je práce studentů průběžně focena v ateliéru umístěném v suterénu školy. Student tak ze školy odchází vyzbrojen profesionálním portfoliem svých prací.

Jedna z profesionálních učeben Surface

Škola se studentům věnuje i po ukončení jejich studia. Absolventům rekvalifikačních kurzů nabízí bezplatné poradenství, kde jim lektoři vysvětlí, jak začít s praxí, jak si stanovit ceny, vypracovat marketing i propagaci, jaké pomůcky si pořídit, jak vytvořit zajímavý make-up look, se kterým si student neví rady a rád by ho uměl. Studenti navíc získávají trvalé slevy na další kurzy i vizážistické vybavení.

Pokud vás svět líčidel také láká a chcete se o umění make-upu dozvědět více, zavítejte na www.surfacemakeup.cz .

Reklama

Související témata:

Načítám