Hlavní obsah

ProŽeny.cz na lovu: Co nosí české ženy do divadla?

Foto: Marie Bartošová

Jak se vám dnešní modely líbí?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divadlo – magické místo, kam chodíte za zábavou a za potřebnou dávkou kultury, ale i prostředí, v němž je slušný a upravený vzhled naprostou nutností. A situace v našich divadlech? Natočili jsme ji!

Článek

Rozhodli jsme se zjistit, jak jste na tom při návštěvě divadla vy, a vyrazili jsme se podívat na představení s názvem Večírek do pražského Divadla Broadway. Mimochodem - věděli jste, že ho mají na svědomí pánové z pořadu Partička? Na naše otázky nám odpovídaly i dvě úžasné herečky, které v této hře zastupují něžné pohlaví, a my jsme tak měli možnost nakouknout, alespoň teoreticky, do jejich skříní. Navíc nám obě dámy zapózovaly ve svých divadelních kostýmech!

Mezi samotnými návštěvnicemi jsme našli opravdu elegantní dámy, slečny ve stylových i příjemně jednoduchých outfitech i ženy pospíchající na představení rovnou z práce. A závěr? Většina lidí stále ještě dodržuje při návštěvě divadla jakési dekorum – a my říkáme: jen houšť!

Video z takové slavnostní události, jakou je maturitní ples, uvidíte zde, pokud chcete zkouknout, jaké outfity se nosí na módních přehlídkách, nenechte si ujít ani naši reportáž v článku ProŽeny.cz na lovu: Co říkáte na outfity žen, které módou žijí?.

Reklama

Načítám