Hlavní obsah

ProŽeny.cz na lovu: Zkoukněte, jaké se nosí účesy na plesech!

Foto: Marie Bartošová

Který z těchto účesů se líbí vám? Nebo plánujete úplně jiný?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Plesová sezona nekončí a nám ta spousta krásných šatů, dokonalého make-upu a načesaných krasavic nedá spát. Vydali jsme se tedy opět na ples – tentokrát jsme lovili zajímavé účesy.

Článek

Znáte to všechny: chystáte-li se večer na ples, je celý den plný očekávání, nervozity a velmi dlouhých příprav. Musíte přece vypadat naprosto dokonale, a to něco stojí – nejenom z hlediska financí, ale i času. Perfektní make-up jen málokteré ženě zabere méně než půl hodiny a výroba slavnostního účesu může trvat i několik hodin. Naštěstí pro ty, jež se na úpravu svých neposlušných kadeří necítí, je tu spousta šikovných kadeřnic, kterým můžete styling svých vlasů přenechat. Hlavně vám to musí slušet!

V hledáčku naší kamery se tentokrát ocitly mladé slečny, jejichž účesy nás na první pohled zaujaly – byly neuvěřitelně propracované, s načechranými loknami sčesanými na jedno rameno, romanticky něžné s jemnou květinkou nebo jednoduché a uhlazené v kombinaci s kraťounkým ježkem. Co vy na ně?

Jak si upravujete na společenské události vlasy vy? Zajímají-li vás spíše než účesy společenské róby, mrkněte na naše poslední video z maturitního plesu. Co nosí české ženy a slečny na honech za slevami, najdete zde.

Děkujeme za umožnění natáčení Gymnáziu Botičská, Botičská 1, Praha 2.

Reklama

Načítám