Hlavní obsah

Punčocháče 2010: Tyhle ho dostanou!

Foto: styletips101.com

Nebojte se pestrých barev a vzorůFoto: styletips101.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať je jaro nebo zima, pokaždé v nich uděláte parádu. Dokážou hodně: zeštíhlit, prodloužit, zahřát, rozesmát i upozornit na partie, které chcete ukázat světu! Takové jsou punčochy, punčocháče a leginy této sezony. Zjišťovali jsme s kamerou, jaké jsou trendy a které vám padnou jako ulité!

Článek

Myslela jsem si, že o tomto sortimentu zboží vím všechno, ale módní specialistka Helena Konarovská mě opět vyvedla z omylu. Ví si rady nejen s tím, které punčochy zvolit na večer, do práce..., ale i jak se zorientovat v současných trendech. Dodala mi i kuráž, abych se nebála pestrých barev a rozmanitých vzorů. Jak vše probíhalo, se můžete podívat v naší videoreportáži. Přestože jsme tentokrát vsadili na profesionální modelky, ujišťuji vás, že všechny ty kousky si můžete bez ostychu na sebe oblíknout. Já už některé vyzkoušela a sklidily velký úspěch!

Co teď frčí!

Již nějakou dobu pestré barvy a vzory, ale hitem letošního roku jsou leginy. Jsou tenké, barevné, pohodlné a dají se nosit i k halenkám nebo pod letní šaty. „Vzorů se v žádném případě nemusíte bát! Stačí je správně sladit s ostatním oblečením. Pokud zvolíte divočinu, postačí ji doplnit něčím decentnějším, jednobarevným, ale nemusí to nutně být jen černá. Klidně sáhněte po barvě, která se objevuje ve vzoru legin, punčoch nebo punčocháčů," říká Helena Konarovská.

Zásady pro punčocháče

Jedna z modelek předvedla ostře květované punčocháče. Odbornice však upozornila na důležitý fakt. Když si budete vybírat punčocháče, zvolte takové, kterým pokračuje vzor až nahoru. Výrobci to dnes už běžně dělají. Nemusíte tak hlídat délku sukně. Dnes už se to považuje za módní chybu.

Když máte strach z divočiny

I pro ženy, které si nemohou dovolit velké výstřednosti, je škála pestrá. My jsme mohli např. vidět jednoduché černé punčocháče s jemným pogumovaným zlatým vzorem ve tvaru proužku na lýtku. Byly velmi elegantní.

Foto: elizabethannedesigns.com

Zajímavé dvoubarevné punčocháčeFoto: elizabethannedesigns.com

„Leginy vám zachrání pedikúru"

I taková hesla při naší návštěvě padala. Nejmodernější jsou teď leginy přes patu, které můžete na videu také vidět. Ty v ukázce jsou spíše pro sportovní typy žen (takové rockerské), i když přehrnutá pata je velmi elegantní doplněk. Na kotnících je náznak pásku, což je poměrně provokativní záležitost. Jak už jsem psala, hodí se pod kraťasy, k letním šatům i k halenkám. Mají navíc stahující efekt.

Vsaďte na branding

Už mnoho let je populární tetování těla. Toho módní návrháři využili i ve vzorech nejen u klasického oblečení, ale i při navrhování punčoch a punčocháčů. A protože i v tetování jsou nové trendy – např. branding, což je vypalování vzoru do kůže – nutně se objevil i v letošní škále vzorů na punčochách. A ty vypadají naprosto úžasně. Technologicky jde o novinku – jsou to vlastně jednobarevné kousky, velmi jemné s výrazným vzorem, který navenek vystupuje.

Nebojte se barev!

Pro video jsme zvolili spíše klasiku, protože té ženy dávají dost často přednost. Máte-li ovšem chuť a odvahu, nebojte se sáhnout po barevných kombinacích. Všechny předvedené kousky existují v mnoha barevných variantách a odstínech. Provokativní ženy jistě ocení speciální dvojité punčocháče. Tahle novinka se skládá z klasických hladkých punčocháčů, na které přijdou ještě výrazná očka. Vybrali jsme kombinaci tmavě šedé a světle šedé, ale můžete klidně vsadit na jiné barvy. Kromě toho skvěle stahují, a přitom v nich nohy dýchají. Rozhodně zaujmete na první pohled!

Ferrari v klasice

Ptáte se, jaký je rozdíl mezi levnými a dražšími kousky jednobarevných punčocháčů? Velký! Zjistíte to, když se budete více zajímat o to, co kupujete. Skvělé jsou například jednobarevné punčocháče se stahovacím průběhovým vlasem, o kterém jsem osobně nic netušila. K čemu jsou? Pouze vám drží postavu a bříško, ale nedeformují postavu. Navíc nesjíždějí za žádných okolností, mají druhý stupeň stahování, noha se v nich nepotí ani v botě a kůže volně dýchá. Jedinou nevýhodou je delší čas, který je potřeba k jejich nasazení. Pak už se ovšem ani nehnou a vy se budete cítit jako ryba ve vodě a úžasně sexy!

Já už jsem ty své otestovala. A kdy vyrazíte s novými punčochami vy?

Reklama

Související témata:

Načítám