Hlavní obsah

Připravte se na jaro. Víme, jak být cool!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svetry po babičce už dnes nejsou pro mimoně. Naopak – pídí se po nich módní nadšenci. Vítejte zpět v muzikálu Pomáda nebo Starci na chmelu! Igelitky jsou out, comeback slaví síťovky.

Článek

Stejně tak jsou konečně mimo plastové lahve a v módě je SodaStream! Šaty s nařasenou spodničkou, rokenrolový rytmus a největší frajeřina? Přece kola, Retro Kola!

Společnost SodaStream představila novou unikátní příchuť, navrženou speciálně pro český a slovenský trh. Má moc vyvolat ve vás ty nejkrásnější vzpomínky. Retro Kola váš všední den převlékne do retro outfitu. Co takhle uspořádat večírek pro kamarády ve stylu Starců na chmelu? Retro dress code je samozřejmostí.

K retro stylu patří i správný dress code

Takže co nesmí chybět na pořádné retro party? Hostitelka v puntíkovaných šatech a podpatcích, pražené mandličky, punčové řezy a Retro Kola!

Party se vším všudy? Na kolu nezapomeňte!

Se záplavou puntíků a svůdnou kombinací červené, bílé a černé prostě nemůžete šlápnout vedle. Retro Kola udává módní trend letošního jara – chuť sladké nostalgie!

Kostýmy jsou jen začátek...

Retro kola – chuť, která se nezapomíná

Jak si vlastně Retro Kolu připravíte?

Díky domácímu sodovkovači SodaStream si nastavíte intenzitu bublinek dle vlastní chuti, a pak už jen dolijete Retro Kola sirup. Z jednoho balení si takto můžete připravit až 12 litrů této lahodné limonády, a to už vypadá na pořádnou party! Retro Kola je nový sirup, který vás během zlomku vteřiny vezme na bezstarostnou jízdu vašeho mládí, ať už jste jakkoli staří. Při vychutnávání vychlazené Koly si vybavíte vůni léta, první nesmělé schůzky v kině, dobu prvních pozvání na točenou limonádu, a navíc se skvěle osvěžíte.

Se speciálním retro sirupem připravíte kolu hravě

Spoustu zábavy si s vašimi přáteli můžete užít již při samotné přípravě. S výrobníky sodovky SodaStream je příprava nápojů rychlá a snadná.

Plasty jsou out! Výrobníky domácích limonád SodaStream využívají plnitelnou bombičku CO2 a nepotřebují ke svému provozu již nic víc než čerstvou voduz kohoutku.

Soda Stream vám už určitě nemusíme představovat

Vedle toho, že nespotřebovávají žádnou energii, šetří vaše záda, peněženku a přírodu. Používáním jediného přístroje SodaStream ochráníte přírodu v průběhu tří let přibližně před 2000 prázdnými PET lahvemi nebo plechovkami.

Související témata:

Načítám