Hlavní obsah

Push-up efekt na drobných prsou? Žádný problém, hlásí Helena Konarovská

Foto: Greta Blumajerová

Zlatku do výzvy přihlásil a na focení podpořil její manželFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tentokrát se nám do seriálu o výběru správné podprsenky přihlásil muž. Ale proměnu hrudníku u něj nečekejte. Pečovali jsme o jeho ženu aneb Pomohla nová podprsenka zvýšit její sebevědomí?

Článek

Naše čtenářka Zlatka (40) se už delší dobou potýká se špatným výběrem spodního prádla. Má drobný hrudník a chtěla by mít , jak sama říká, vyloženě „bouličky“. Jenže všude jí doporučují podprsenky bez přidané výztuže, a když si nějakou s výztuží pořídí, košíčky odstávají.

„Prsa mi v podprsence prostě jen ležela, sexy dekolt nikde,“ svěřila se nám Zlatka, která byla nadšená, že ji manžel do naší výzvy přihlásil. „Chtěl jsem jí udělat radost, rád jí spodní prádlo kupuji, ale v obchodech mi nikdy nebyli schopni nic, co by ženě padlo, prodat,“ dodává Zlatčin muž. Jak tedy vykouzlit plný dekolt?

Ramínka zkrátit!

Když Helena Konarovská do svých rukou dostala tentokrát manželský pár, ihned si s nimi potykala a drobounká Zlata šla do naha. Alespoň tedy od pasu nahoru, a byla ihned Helenou přeměřena. „U takovýchto drobných postav, jako má Zlata, je potřeba vždy výrazně zkrátit ramínka. Výrobci vždy počítají s delšími, proto neukotvená prsa u drobných žen vypadávají,“ ukazuje přímo na čtenářce povolená ramínka odbornice.

Proto je podle ní dobré, když si drobná žena s touhou po plném dekoltu při oblékání ramínka ihned zkrátí. Prsa se pozvednou a získají okamžitě na objemu, což by u nevhodného zvolení podprsenky nenastalo. „Dalo by se říct, že je to banalita, ale taková špatná ramínka naprosto změní sezení prsou,“ varuje odbornice.

Foto: Greta Blumajerová

Ve Zlatčině původní popdprsence prsa jen ležela a okraje košíčků odstávalyFoto: Greta Blumajerová

S výztuží, nebo bez?

Manžel by svoji ženu nejraději viděl se svůdnými „bouličkami“, a aby podprsenka měla sexy střih a barvu. Zlatčina původní velikost 65 D byla již podle standardu Heleny Konarovské nahrazena velikostí 65 E a mohlo se jít vybírat a zkoušet. „Pokud se žena chce cítit pohodlně, je dobré sáhnout po podprsence bez výztuže. Prsa v ní pohodlně bydlí, nikde nic nepřetéká,“ hodnotí čtenářčin hrudník Helena Konarovská.

Pokud se však chce cítit svůdně, prsa dát na odiv (a v případě Zlaty se i líbit svému muži) volí se podprsenka s výztuží, což je v případě Zlaty velikost 70 C až 70 D, podle toho, na kolik žena potřebuje ohlídat dekolt.

Foto: Greta Blumajerová

Jeden z nejčastějších problémů u špatně vybrané podprsenky. Volný obvod.Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Aby podprsenka seděla a ramínka nebyla povolená, je třeba změřit obvod hrudníkuFoto: Greta Blumajerová

Push-up pro větší sebevědomí

Co se týče běžného výběru podprsenky s výztuží, většina žen sahá po klasické černé s krajkou. Když si ale Zlata oblékla podprsenku v krásné fialové barvě, bylo jasné, že na černou se dá v klidu zapomenout. Vyztužená podprsenka se super push-up efektem z kolekce Pleasure State My Fit v odstínu zvaném Imperial Purple stojí 1380 Kč, je k dostání ve velikostech A až D a dokonale vyzdvihne i sebemenší dekolt. Prsa jsou výš, rýha mezi ňadry je zdůrazněna a i na spokojeném výrazu manžela je vidět, že se Zlata proměnila z maminky dvou dětí ve svůdnou ženu.

„Fialová barva mi přijde nevinnější, ale v kombinaci s výztuží a push-up efektem mi tato podprsenka dodala pocit sebevědomí a zažívám konečně to, co to je mít velká a sexy prsa,“ komentovala proměnu potěšeně Zlata.

Foto: Greta Blumajerová

Krajka v kombinaci s push-up efektem promění drobný dekolt k nepoznáníFoto: Greta Blumajerová

Balkonové podprsenky jsou v kurzu

Že gepardí potisk sluší ženám i s větším poprsím, jste se mohli přesvědčit už v předchozím článku se čtenářkou Květou.Jak si ale s takovým stylem poradí drobná Zlata? Podprsenka Panache Cleo Mimi v odstínu Orange Animal ji sedla okamžitě. Stojí 1260 Kč a je k dostání ve velikostech C až H.

Tuto podprsenku si podle slov Heleny Konarovské může každá žena dovolit nosit po celý den. „Na rozdíl od super push-up modelů je tato vyztužena tak, aby byla nejen oporou prsům a vyzdvihla je, ale díky hladkému střihu a silnějším ramínkům ji prakticky při nošení nepocítíte,“ komentuje proměnu odbornice na ženská poprsí.

Foto: Greta Blumajerová

Hladká podprsenka vám umožní nosit upnuté topy nebo šatyFoto: Greta Blumajerová

Elegance na večer

Co se týče výběru prádla, Zlata měla prioritu především se cítit sexy. O to větší radost jí udělal poslední výběr prádla. K jejím očím jí byla vybrána podprsenka v modré barvě a s modrým zdobením, která s její postavou skutečně korespondovala.

Opět se sáhlo po sexy střihu. Vyztužená podprsenka z kolekce Pleasure State Violet Lacey v odstínu zvaném Blue Depths je k dostání ve velikostech B až DD a stojí 1820 Kč. „Muži vybírají ženám barevnější odstíny, a ony je spíše odmítají. Tady přesně vidíte, že je to škoda,“ ukazuje odbornice na plném dekoltu a neodstávajících košíčcích v jemně modrém odstínu.

Foto: Greta Blumajerová

Sexy rýha mezi ňadry je důkazem, že svůdný dekolt je při správném výběru podprsenky samozřejmostíFoto: Greta Blumajerová

Helena Konarovská má pravdu, Zlatka si vyzkoušela hned tři modely, všechny jí padly jak ulité, a ani jeden nebyl v klasické tělové nebo černé barvě. A její manžel? Ten jí rovnou jeden z kompletů pořídil domů.

Foto: Greta Blumajerová

Zlatka a její manžel toužili, aby její prsa připomínala bouličky, tato podprsenka to umí zařídit během chvilkyFoto: Greta Blumajerová

Další tipy ve stejných velikostech

Nestačila vám ukázka prádla, které Zlatka sama vyzkoušela? Vybrali jsme vám modely podprsenek, které jsou pro menší obvod, a jsou dostupné ve velikosti E. Vyberete si?

Foto: Archiv firmy

Balkonové podprsenky jsou sexy, co zkusit jednu v odstínu červené? Calvin Klein, 999 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Push-up podprsenka bez ramínek? Vyzkoušejte ji! Fashion Forms Bra, 1260 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Klasická krajka v nebesky modrém odstínu. Jak se vám líbí? Calvin Klein, 1499 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Hladká podprsenka je ideální pod přiléhavý top, Implicite Touch Me, 1210 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Sexy krajka je stále aktuální. Co zkombinovat černou s tělovým odstínem? Calvin Klein, 999 KčFoto: Archiv firmy

Jak se vám proměna hrudníku čtenářky Zlatky líbí? Šly byste také do toho? Napište nám na natalie.debnarova@prozeny.cz, pošlete svoji fotografii, telefon a popište problém, se kterým byste v oblasti spodního prádla potřebovaly poradit. A my vám zařídíme rady přímo od Heleny Konarovské.

Reklama

Související témata:

Načítám