Článek
Postup
01.
Sýr rozetřete s majonézou a zakysanou smetanou. Omytá rajčata pokrájejte na malé kostičky, cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Obojí promíchejte s připravenou sýrovou směsí, osolte, opepřete a nakonec vmíchejte petrželku.
Foto: Archiv redakce
Pomazánka z rajčat a smetanového sýra je nejlepší hned po dokončení a s čerstvým pečivem. Pustí-li rajčata moc šťávy, podávejte ji v misce.
Sýr rozetřete s majonézou a zakysanou smetanou. Omytá rajčata pokrájejte na malé kostičky, cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Obojí promíchejte s připravenou sýrovou směsí, osolte, opepřete a nakonec vmíchejte petrželku.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 690,43 kJ |
Bílkoviny | 3,77 g |
Tuky | 13,03 g |
Sacharidy | 8,86 g |
Sůl | 1,7 g |
SAFA | 5,65 g |
Vláknina | 1,51 g |
Cukry | 4,75 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama