Hlavní obsah

Randí podle abecedy: Už jí chybí muž jen od Z. Našla lásku?

Foto: thesun.co.uk

Mladá Britka Sam Ord se rozhodla randit podle abecedy, už jí zbývá jen písmeno zetFoto: thesun.co.uk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britka Sam Ord se rozhodla najít muže svých snů pomocí abecedy. První schůzku měla s Adamem, pak s Bradem a postupně se propracovala až na konec abecedy. Co myslíte, našla svou lásku?

Článek

Začalo to naprosto neplánovaně. Dvaadvacetiletá Sam se přihlásila na internetovou seznamku a zcela náhodně si domluvila tři schůzky. S Adamem, Bradem a Chrisem. Až její přátelé ji upozornili na to, že jejich jména začínají v abecední posloupnosti. Tak vznikl nápad, aby Sam takto „otestovala“ celou abecedu. Posledních osmnáct měsíců tak Sam randila zcela systematicky. Její příběh zveřejnil britský magazín The Sun.

Začínáme

První tři písmena měla již splněná, takže nyní byl na řadě Darren. „Byl hezký a příjemný. Všimla jsem si ale, že na levém prsteníčku má zcela jasnou otlačeninu od snubního prstenu. Řekla jsem mu, že mě ženatí muži nezajímají, a odešla jsem,“ vzpomíná na rande s pracovním názvem „D“ Sam.

Následoval Edward, který o sobě na internetu prohlašoval, že je advokátní koncipient, ale ve skutečnosti prodával v místním obchodu s pohlednicemi. Svalnatý dvaadvacetiletý Freddie vypadal nadějně, ovšem i na něj prasklo, že má přítelkyni. Bankéř George měl postavu ragbyového hráče, byl pozorný, štědrý, ale bohužel také strašlivě nudný.

Foto: thinkstock

Bohužel většina nápadníků lhala (ilustrační foto)Foto: thinkstock

Lháři, samí lháři

Pak Sam vyrazila na speciální rychlorande, tedy večer, kde je možné potkat hned několik nezadaných mužů. Na této akci si mohla Britka odškrtnout tři písmena abecedy, ovšem úspěch se opět nekonal. „Harry byl nudný kluk se zkaženými zuby a mastnými vlasy. Ian, byl milý, ale nebyl to jednoduše můj typ. Nakonec jsem potkala Johna. Byl celý oblečený v nylonu, pracoval v knihovně a bydlel s maminkou,“ vypráví Sam.

Zato irský mladík Kieran se Sam opravdu líbil, jenže se nakonec odstěhoval do Dublinu. Písmeno „L“ skoro vypadalo, že skončí láskou. Jenže pak přitažlivý mladík Lee Sam navrhnul sex ve třech.

Pak následovalo několik mužů, kteří byli buď neskutečně nudní, nebo lhali. O svém věku, vzhledu, bezdětnosti, o tom, že jsou svobodní. Díky tomu si Sam odškrtla písmeno M, N, O, P, Q, R, S a T.

Největší zklamání v této plejádě představoval asi Rick. „Sešli jsme se několikrát a já si říkala, že to by mohlo být dobré. Jen mě zneklidňovalo, že vždy spěchal domů. Pojala jsem podezření, že je také ženatý, ale pravda byla jiná. Byl to zloděj, který měl domácí vězení a na noze policejní náramek, který hlídal, zda je doma v určených hodinách,“ vypráví Sam.

Foto: isifa

Pojišťovací agent, prodavač, zloděj... seznámit se chce každý (ilustrační foto)Foto: isifa

Blíží se konec

A tak se Sam pomalu blížila ke konci abecedy. „Uri byl Rus, který tady studoval. Psali jsme si, a protože byl opravdu milý, sešli jsme se. Okamžitě bylo ale jasné, že jediné, o co mu jde, je britská manželka,“ říká Sam. Písmeno „V“ pak byla naprostá katastrofa. Vincenzo se v italské restauraci opil do němoty, když chtěl platit, jeho karta byla zamítnuta, a tak účet vyrovnala Sam. Podobně zle to dopadlo s Willem, který se přiznal k homosexuálním zkušenostem. Písmeno „X“ byl zase lhář, který lákal dívky sto let starou fotkou na svém profilu. Zato mladík, který si říkal Yorki, se Sam líbil. Sympatie nejspíš nebyly oboustranné, protože se jí už nikdy neozval.

A tak má před sebou Sam už jen písmeno zet. „Přiznávám, že nyní tak trochu otálím, nechci, aby tahle legrace skončila. Navzdory všem trapasům, nepříjemným setkáním a podobně, je to zábava, která mi otevřela oči, získala jsem díky ní spoustu zkušeností a poučila jsem se,“ dodává Sam.

Tak co tomu říkáte? Není to bláznivý nápad?

Načítám