Článek
Postup
01.
Formu na srnčí hřbet vyložte alobalem. Na dno vyskládejte piškoty a strany vyložte podlouhlými oplatkami Florenta (ty tam dejte jen v případě, že můžete dort nechat delší dobu uležet, jinak se vám bude špatně krájet).
02.
V jedné míse ušlehejte šlehačku se ztužovačem a přidejte tvaroh a vanilkové cukry. Polovinu krému pak opatrně naneste na piškoty. Následuje vrstva koleček ananasu, druhá polovina krému a vrstva čokoládových trubiček.
03.
V další míse si ušlehejte druhou šlehačku se ztužovačem, přidejte vychladlý pudink a krém dobře promíchejte. Tento druhý krém pak naneste na čokoládové trubičky. Následuje vrstva ananasu, zbylého krému a nakonec i závěrečná s piškoty.
04.
Nechte přes noc uležet v lednici.