Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zbyla vám trocha pečeného nebo vařeného kuřecího masa? Udělejte z něj pomazánku!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 50 g másla
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • 2 ks sterilovaných kapií
  • 1 lžíce listové petržele
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 špetka pepře
  • 250 g kuřete
  • 150 g čerstvého krémového sýru
Článek

Postup:

01.

Máslo vyšlehejte se žervé a zakysanou smetanou. Pečené či vařené kuřecí maso nakrájejte nadrobno, stejně jako kapii, a obojí přidete k vyšlehané směsi. Dochuťte petrželkou, osolte a opepřete.

Načítám