Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zbyla vám trocha pečeného nebo vařeného kuřecího masa? Udělejte z něj pomazánku!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 50 g másla
    7
  • 1 lžíce zakysané smetany
    7
  • 2 ks sterilovaných kapií
  • 1 lžíce listové petržele
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 špetka pepře
  • 250 g kuřete
  • 150 g čerstvého krémového sýru
    7
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup:

01.

Máslo vyšlehejte se žervé a zakysanou smetanou. Pečené či vařené kuřecí maso nakrájejte nadrobno, stejně jako kapii, a obojí přidete k vyšlehané směsi. Dochuťte petrželkou, osolte a opepřete.

Načítám