Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Na rybí pomazánku můžete použít jakékoliv uzené ryby, klidně makrelu nebo je výborný také sumec. Podávejte s čerstvým pečivem a citronem.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 lžíce majonézy
  • 50 g sterilovaných kapií
  • 1/2 lžičky soli
  • 250 g uzené ryby
  • 100 g čerstvého krémového sýru
  • 2 ks vejce
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup:

01.

Žervé utřete s majonézou. Uzenou rybu zbavte kůže a kostí a rozsekejte najemno. Vejce a kapii nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience smíchejte dohromady a dle chuti osolte a opepřete.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 212 kJ
Bílkoviny19,9 g
Tuky22,37 g
Sacharidy1,89 g
Sůl3,8 g
SAFA6,23 g
Vláknina0,2 g
Cukry1,08 g
Související témata:

Načítám