Článek
Postup:
01.
Žervé utřete s majonézou. Uzenou rybu zbavte kůže a kostí a rozsekejte najemno. Vejce a kapii nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience smíchejte dohromady a dle chuti osolte a opepřete.
Foto: Archiv redakce
Na rybí pomazánku můžete použít jakékoliv uzené ryby, klidně makrelu nebo je výborný také sumec. Podávejte s čerstvým pečivem a citronem.
Žervé utřete s majonézou. Uzenou rybu zbavte kůže a kostí a rozsekejte najemno. Vejce a kapii nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience smíchejte dohromady a dle chuti osolte a opepřete.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 1 212 kJ |
Bílkoviny | 19,9 g |
Tuky | 22,37 g |
Sacharidy | 1,89 g |
Sůl | 3,8 g |
SAFA | 6,23 g |
Vláknina | 0,2 g |
Cukry | 1,08 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama