Hlavní obsah

Řecký sex: Hrajte si s jeho pozadím

Foto: Thinkstock

Chceme zkoušet další a nové praktikyFoto: Thinkstock

Reklama

Česká republika právě prochází zajímavým obdobím holdujícímu sexu se vstupem „zadními vrátky“. Čím to je, že se takzvané řecké milování stává čím dál populárnější? A jaké pomůcky si pořídit, když to s ním myslíte vážně?

Článek

Anální sex a postilionáž neboli zasouvání prstu do řitního otvoru jsou techniky, které se pomalu, ale jistě zabydlují i v českých ložnicích. Přesně jak to popisuje naše čtenářka Milada: „Nejdřív jsem se toho moc bála. Přišlo mi to nechutné. Jednou jsme se ale s partnerem trochu opili a dostali chuť na milování. Ani nevím, kde se to ve mně vzalo, ale zasunula jsem mu prst mezi půlky. Jemu se to líbilo. A mně se líbilo, že z toho byl vzrušený. Uvědomila jsem si, že je to o důvěře mezi námi a že jsem měla strach naprosto zbytečně,“ popisuje Milada ve svém dopise.

Čím to ale je, že najednou nám všem připadá, že nic z této oblasti sexu není tabu? Nebo snad nemáte ten pocit?

Lidé už se nebojí otevřeně promluvit

„Osobně si myslím, že pořád trvá boom análního sexu, a to z několika důvodů. Podstatně víc se o něm mluví a lidé se již nestydí tyto zkušenosti dávat najevo. Dokonce i heterosexuální muži již začínají přiznávat, že se občas předkloní před svou partnerkou vybavenou Strap-Onem (připínacím penisem)“, vysvětluje pan Milan, zástupce obchodu s erotickými pomůckami.

A domnívá se, že je to ve světě sexu krokem kupředu. „Tato otevřenost láká ty, kteří to ještě nezkusili, a jelikož anální orgasmus je skutečně jiný a mnohdy podstatně výraznější, prodávají se pomůcky pro anální sex v mnohem větší míře než dříve.“

Podzim? Zima? Ne. Období hříchu!

Podle pana Milana dokonce v České republice právě procházíme obdobím, které lze nazvat „análním“. „Předminulý mezinárodní veletrh erotiky Venus v Berlíně byl téměř celý věnovaný análnímu sexu. V naší zemi jsou nejnovější pomůcky k dispozici ve stejný okamžik jako jinde, ale povědomí společnosti a její chování má v tomto směru stále mírné zpoždění. Z toho se dá odhadnout, že přibližně nyní jsme v análním období,“ vysvětluje prodejce.

Foto: sexshop.cz

Erekční kroužek a anální kolíčekFoto: sexshop.cz

Postup krok za krokem

Pokud tedy i vy toužíte něco ve své ložnici změnit, a koketujete s myšlenkou, že by to mohl být právě anální sex nebo jeho „mírnější“ forma – postilionáž, zabruste do našich starších článků, ve kterých nasbíráte inspiraci a tipy, jak na to: Orgasmus až na první místě nebo Anální sex jako moderní způsob milování.

Možná ale bude lepší si nejdříve obstarat nějakou pomůcku. Tedy v případě, že aktivita plyne z vaší strany k mužovu… pozadí. Podle pana Milana totiž není moc žen, které by věděly, kde prostatu hledat a jak ji správně stimulovat. A hlavně mnohým vadí představa svého prstu v místech, kam slunce nesvítí, a tak dávají přednost „nástroji“.

Myslete už na Vánoce

Právě proto jsou tu šikovné pomůcky. Třeba Porator – erekční kroužek se stimulátorem análu za 152 korun (v dostání v e-shopu). Nebo anální kolík (235 korun), anální korále, dildo, či u uživatelů oblíbený mini anální kolíček s možností navléknutí na prst (155 korun). Pro odvážnější je to dokonce i onen zmiňovaný Stap-On, připínací penis, jeho cena se pohybuje od 490 korun až po 1200 (ten ale již simuluje i ejakulaci). Nevíte, kde je tyto pomůcky anonymně a v pohodlí domova nakoupit? Zajděte do internetového obchodu www.sexshop.cz!

Jestli se i přesto chcete vrhnout do akce „na lehko“ – bez pomůcky, ostříhejte si nehty a použijte kondom navlečený na jednom z prstů a lubrikant. Střevní bakterie a suchost, to jsou dva faktory, které znepříjemňují požitek obou partnerů! Jinak se nemáte čeho bát.

Reklama

Související témata:

Načítám