Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Čím kvalitnější uzeninu a sýr použijete, tím bude salát chutnější. My jsme zvolili zlatou střední cestu.

15 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
6 porcí
  • 1 svazek ředkviček
  • 100 g šunkového salámu
  • 1/2 kelímku zakysané smetany
  • 1/4 lžičky soli
  • 2 ks kyselých okurek
  • 100 g ementálu
  • 1/2 lžičky citronové kůry
Článek

Postup

01.

Ředkvičky nakrájejte na tenká kolečka nebo půlkolečka, okurky, tvrdý sýr a salám na nudličky. Všechno v míse promíchejte, spojte zakysanou smetanou a ochuťte troškou nastrouhané citronové kůry a solí.

Načítám