Hlavní obsah

Orgasmus předstírám...!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Předstírat orgasmus nejde donekonečnaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Hra na orgasmus: Miláčku, tys mi to tak krásně udělal! (Sakra, kde mám ten vibrátor? Co si člověk neudělá sám, to nemá.)

Článek

Definovat orgasmus lze asi takto: Slastný sexuální pocit, jenž přichází po překročení jisté hranice vzrušení. Po něm následuje uvolnění a spokojenost. Trvat může několik vteřin i minut. Někdo ho vnímá jako záplavu blaženosti, další ho přirovnává k intenzivní bouřce. To ale pouze tehdy, když ho opravdu prožijete.

Předstírání blaženosti? Náročné!

V dnešní době je „moderní" lhát o svých kontech, pracovních zkušenostech, partnerských vztazích a ano, i orgasmech. Ale možná i platí, že rozumného chlapa aby ženská pohledala, takže když už ho najde, nebude mu dělat v posteli dusno „jen" proto, že s ním neprožije vyvrcholení. Takže předstírat a předstírat!? Sameček je spokojený, že slastné zvuky budí sousedy, a připadá si jako sexuální guru. Nic netuší. Jak dlouho se dá tohle vydržet?

Pomáhej bližnímu svému - ale jindy

Jasně, milovat se dá i bez konečné tečky a je to příjemné, ale nejde to tak praktikovat pořád. Hledejme příčinu. Některé ženy předstírají veliké „O" právě proto, aby druhému zvedly či pomohly uchovat sebevědomí. Jiné zase z důvodu, že se jim do milování nechce a falešným orgasmem si vynutí předčasný konec aktu.Partner si užije bez stresu, uvolněně zkrápí tváře, prsy nebo pochvu své milenky spermatem a ještě dostane pochvalu za údajný výkon, ke kterému se ve finále nijak nepřičinil. Udělala jsem ti laskavost, lásko, a ještě jsem si to náramně užila. Přijď příště zase!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nebojte se mu svěřit, že nemáte orgasmusFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Neví to? Chyba!

Pokud máte zábrany říct větu: „Neměla jsem vyvrcholení," použijte jinou. Třeba: „Bylo to hezké i bez orgasmu." „I když je milování s tebou něco úžasného, orgasmus mám pouze tehdy, když si sama sáhnu tam a tam. Nechceš to ukázat?" Nebo „Je mi nepříjemné, že jsi hrozně zbrklý, rychlý, necitlivý, nemohu se pak na své vyvrcholení tolik soustředit." Pokud i potom na vás partner nechápavě zírá, přeložte mu to do chlapštiny: „Neudělám se jinak než rukou nebo pusou." Popřípadě: „Ještě nikdy jsem neměla orgasmus a už mě nebaví dělat, že ho prožívám každý den. Musíme na to jinak."I když jak říká Sharon Stone: Ženy předstírají orgasmus, muži celý vztah, tak to si asi člověk nevybere.

Přístup muže

A teď jsou tři možnosti. Buď to vezme rozumně a promluvíte si o tom, nebo se začne urputně snažit, aby vás k orgasmu přivedl, neboť si bude chtít dokázat, že je skvělý milenec. Třetí možností je nechápavý výraz a posléze uražení se: „Ty jsi mi celou tu dobu lhala?" Už to tak bude, ale důležité je, že chcete přestat s přetvářkou. Jeden můj dávný milenec mi kdysi zalichotil tím, že mu to umím nádherně udělat. Když jsem odpověděla, že bohužel nemohu říci to samé o něm, je pravda, že zkoprněl. Ale vedlo to k tomu, že začal přemýšlet, co je špatně. A konečně se zeptal: „Jak to máš tedy ráda?" Příště už se ptát nemusel... Ale kdybych se tenkrát sama nepřihlásila, asi by ho to snad nikdy nenapadlo!

Proto se nebojte, ženy a dívky, poukázat na vaše potřeby a touhy. Promluvte a řekněte si o svůj orgasmus!

Reklama

Související témata:

Načítám