Hlavní obsah

Řešení na povolené bříško existuje!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také to znáte? Ač cvičíte, trápíte se ve fitku, hodiny běháte v parku nebo odmakáte stovky leh-sedů, a bříško stále nevzhledně visí a přepadá přes džíny? Paní Jarmilu už tento problém netrápí.

Článek

„Mám dvě krásné děti, které bych neměnila za nic na světě, ale zůstalo mi po nich bříško. Mým přáním je mít ho opět jako ostatní maminky, které mohou zajít se svými dětmi na bazén, aniž by se za nimi otáčeli ostatní a šuškali si. Trápí mě to hodně,“ svěřila se paní Jarmila (29) z Břeclavska, proč se rozhodla zatočit s povoleným bříškem. Jak na to, když ani diety ani cvičení prostě nefungují?

Větší povolené břicho je problémem mnoha žen. Zejména po dětech. Často se tvrdošíjně vzpírá jakýmkoli snahám o redukci. Řešením je buď liposukce, nebo, jako v případě Jarmily, abdominoplastika.

Konzultace s primářem Kliniky Yes Visage MUDr. Martinem Molitorem

„Nad plastikou jsem přemýšlela už dlouho, protože po dvou porodech císařským řezem jsem měla břicho hodně vytahané. Bohužel i přes velkou snahu však povislou kůži žádnými cviky či pohybem vycvičit nelze, ani srovnat dietami, což mi po mých marných pokusech nakonec potvrdil i lékař,“ popisuje svou bezmoc Jarmila.

Vyšetření před zákrokem na Klinice Yes Visage

Příprava na zákrok na Klinice Yes Visage

Co s povoleným bříškem?

Abdominoplastika či miniabdominoplastika dává bříšku zpět pevný tvar a napravuje nepříznivé změny oblasti bříška. Lze je také úspěšně kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku.

„U Jarmily byla kůže povolena v nadbytku s převisem v podbřišku, povolená břišní stěna s vyklenováním a rozestup přímých břišních svalů. Provedli jsme proto liposukci nadbytečné podkožní vrstvy tuku na břichu a bocích a dále kompletní abdominoplastiku – odstranění přebytku kůže a podkoží břicha s vypnutím kůže a se sešitím rozestupu přímých břišních svalů,“ vysvětluje MUDr. Martin Molitor.

Často ale k vyřešení problematických partií vystačí pouze liposukce. A právě ta nejmodernější a nejšetrnější z nich – laserová liposukce SlimLipo – si do jisté míry umí díky dvojímu efektu poradit právě i s elasticitou pokožky. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy ani nerovnosti.

Více o těchto zákrocích na www.yesvisage.cz

Zakreslení postupu zákroku

Odstraněný tuk

Kontrola výsledku po zákroku na Klinice Yes Visage

Kontrola výsledku po zákroku na Klinice Yes Visage

S novým tělem nové sebevědomí

„Po odstranění tuku a 700 gramů přebytečné kůže a podkoží jsme dosáhli výborného výsledku. Břicho je ploché, rovné, svaly pevné a boky štíhlé v poměru k postavě. „Před zákrokem jsem se vůbec nebála a velmi mi pomohly i zdravotní sestřičky na Klinice Yes Visage, které byly nesmírně ochotné a příjemné. První týden ,po‘ byl pak trochu náročnější, ale nepříjemné pocity brzy ustoupily a nahradila je už jen spokojenost a radost z nové, štíhlejší postavy.

Výsledek zákroku abdominoplastiky s liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku abdominoplastiky s liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku Abdominoplastiky s Liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

Změna, která je vidět

Samozřejmě jsem zaznamenala i řadu pochvalných komentářů od manžela i kamarádek,“ vylíčila své pocity Jarmila. „Velkou radostí byl i fakt, že jsem si mohla zajímavě obměnit šatník. Před operací jsem nosila jen volná trička maskující nedostatky. Ale nyní si už můžu vybírat i přiléhavější oblečení. Dokonce i šaty jsem si koupila a nové dvoudílné plavky, přes které už nemusím nosit nějaký zahalující kousek.“ Více o moderních zákrocích na formování postavy na www.yesvisage.cz

Výsledek zákroku abdominoplastiky s liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku abdominoplastiky s liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku abdominoplastiky s liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

Výsledek zákroku abdominoplastiky s liposukcí SlimLipo na Klinice Yes Visage

TIP PRO VÁS:

O hubnutí a tvarování postavy, ať už pomocí laserové liposukce SlimLipo, neinvazivních metod nebo plastické operace je na Klinice Yes Visage velký zájem, neboť využívá moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné a bezpečné a zaručují přirozený výsledek bez zbytečných jizev a komplikací.

Více na stránkách kliniky Yes Visage na www.yesvisage.cz

S patronkou proměny a také klientkou Kliniky Yes Visage Ivou Kubelkovou

Reklama

Související témata:

Načítám