Hlavní obsah

Rodinná dovolená na horách. Víte, kam by chtěly vaše děti?

Foto: hotel Vista

Rodinná dovolená na horách ve Wellness hotelu VistaFoto: hotel Vista

Příroda pohoří Králického Sněžníku, čerstvý vzduch, kvalitní kuchyně, rodinný koncept, originální animační programy a unikátní vybavenost dětských parků přímo u hotelu. Wellness hotel Vista nabízí nejlepší rodinnou dovolenou v Česku.

Článek

Rodinný pobyt v horském resortu Dolní Morava nabízí více, než budete schopni za týden stihnout. Přímo od hotelu vede čtyřsedačková lanovka, ze které můžete pohodlně seskočit téměř pod velkolepou Stezkou v oblacích. Odtud je možné pokračovat na jednu z mnoha nádherných cykloturistických tras nebo si vypůjčit horskou koloběžku a se zastávkou v panoramatické restauraci či horské chatě si užít sjezd dolů zpět do horského ráje jménem Wellness hotel Vista.

Wellness hotel VistaVideo: hotel Vista

Být malým včelařem, pěstitelem bylinek nebo permoníkem ve štole?

Od pondělí do neděle si mohou děti vybírat z témat, jako je výroba domácího másla či mateřídouškové limonády. Poznají a prozkoumají bylinkovou zahrádku víly Mateřídoušky pěstovanou přímo u hotelu Vista. Seznámí se s životem ve včelích úlech a ve skutečných včelařských oblecích navštíví úly s včelami, které obletují místní horské stráně. Kromě ochutnávání medových dobrot si děti vyzkouší také tvoření výrobků z vosku nebo se vypraví za pokladem do jeskyně horského ducha Stamichmana, strážce tamních hor. Usměvaví a empatičtí animátoři přidávají příběhům na uvěřitelnosti a dokonalosti.

Foto: hotel Vista

Programy pro dětiFoto: hotel Vista

Malí kouzelníci s vůněmi

Hotelový příběh a programy pro děti oslní svou propracovaností všechny rodiny s dětmi nejen na čerstvém horském vzduchu, ale také ve vnitřních prostorách Wellness hotelu Vista. Děti se promění v malé kouzelníky s vůněmi a vytvoří si vlastní esenci namíchanou ze stoprocentně přírodních éterických olejů. Animačních programů je však celá řada, pro děti jsou k dispozici hry, soutěže, kreativní dílničky, pohybové aktivity, čtení na dobrou noc, lakování nehtů pro princezny, programy pro teenagery s jógou, graffiti, florbalem nebo vodním pólem.

Foto: hotel Vista

Děti milují animační programyFoto: hotel Vista

Rodinný wellness koncept

Speciální wellness program připravil hotel pro každého člena rodiny. Nejen ti nejmladší se zamilují do „čokoládového pokušení“, kde si společně s nimi vychutnáte wellness opravdu všemi smysly. Děti se rozplynou v „bublinkovém snu“ plném něžné a zábavné pěny, který končí jemnou olejovou masáží či mateřídouškovou koupelí.

Foto: hotel Vista

Rodinný wellness konceptFoto: hotel Vista

Dětské zážitkové parky přímo u hotelu

Velmi oceňovaná a komfortní je lehce dostupná vzdálenost dětských zábavních parků a atrakcí od hotelu. Na děti čeká oblíbený Mamutíkův vodní a lesní zážitkový park s novým dětským lanáčkem, pískový svět, dvoupatrový obří mamut s nejdelší skluzavkou ve tvaru chobotu na světě, letní tubing, bobová dráha a od letošního srpna také očekávaná nejdelší horská dráha v Česku.

Foto: hotel Vista

Zážitkové programy pro dětiFoto: hotel Vista

Reklama

Načítám