Článek
Postup
01.
Na čokoládový krém vysypte obsah balíčku „krémová náplň“ do misky a vyšlehejte s mlékem a moučkovým cukrem podle návodu na obalu.
02.
Žloutky vyšlehejte s krupicovým a vanilkovým cukrem do husté pěny, do které lehce vmíchejte pudinkový prášek a sníh z bílků. Těsto natřete na plech vyložený papírem na pečení, Vložte do vyhřáté trouby a rychle upečte.
03.
Upečený plát i s papírem zaviňte a nechte vychladnout. Pak rozviňte, papír sloupněte, plát potřete většinou čokoládového krému a srolujte. (Na krém ještě můžeme položit za sebou dva banány).
04.
Povrch potřete zbylým krémem, podle vlastní chuti a fantazie ozdobte a hotovou roládu nechte alespoň hodinu v chladu odležet.