Hlavní obsah

Rozhovor s blogerkou Kristýnou: Návod, jak bojovat s akné

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kristýna Dolejšová stojí za projektem Za normální holky. Podařilo se jí zvítězit nad nepřítelem pleti číslo jedna – akné, což prozradila na svém blogu. Proto jsme si ji pozvaly do redakce a na toto téma ji vyzpovídaly. Co jí pomohlo proti pupínkům? Uvidíte ve videu!

Článek

Kristýna Dolejšová (28) se do širšího povědomí dostala svým originálním, a jak ho ona sama nazývá, „láska(vým)“ projektem Za normální holky. Na Instagramu ji sleduje skoro 95 tisíc lidí a cílem projektu je vytvářet komunitu pro ženy a místo, kde se všechny z nás mohou cítit samy sebou a zapomenout na všechny svoje komplexy.

Její články i příspěvky na sociálních sítích vás pohladí po duši, a to není klišé. Kristýna je ohromně sympatická žena, která se snaží svůj pozitivní náhled na svět, ale i na sebe samu, šířit dál. A počet jejích sledujících jen potvrzuje to, že se jí to daří.

Do redakce jsme si ji pozvaly především kvůli tomu, aby nám prozradila, jak se jí podařilo vyzrát nad vážnou akné. Co bylo příčinou, proč tradiční mastičky a krémy nefungovaly a z jakého důvodu si musela nechat nakonec pleť skoro celou sloupat? Odpovědi na tyto otázky uvidíte ve videu.

Sledujete Kristýnu Dolejšovou na sociálních sítích nebo na blogu?

Reklama

Související témata:

Načítám