Hlavní obsah

Roztomilá úchylka? Je jí 21 a stylizuje se do panenky na hraní, jen v práci jí to netrpí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je dospělá, má normální práci, ale to prý není její pravé já. Britka Jade Smith (21) se cítí být roztomilou panenkou a celý svůj život tomu podřídila. Veškeré peníze utrácí za oblečení, boty, šperky a doplňky, díky nimž vypadá jako panenka pro holčičky.

Článek

Začalo to, když bylo Jade jedenáct let a dostala od maminky princeznovské šaty. Byl to prý okamžik, kdy si uvědomila, že tohle je ona. A od té doby mladá Britka ujíždí na všem, co patří ke správné panence. Jen za oblečení, boty, paruky, šperky a jiné doplňky utratila v přepočtu asi 576 tisíc korun. A plánuje plastickou operaci, díky níž by vypadala ještě víc panenkovsky.

Foto: Profimedia.cz

Takhle se prý Jade cítí nejlépe. Bohužel v práci jí takové oblečení netolerujíFoto: Profimedia.cz

Únik před těžkou nemocí?

Jade to nemá v životě lehké. Trpí totiž fibromyalgií, což je chronické onemocnění, při němž vás neustále bolí veškeré svaly v těle. Lidé s touto nemocí jsou citliví na jakékoli doteky a velmi snadno se jim dělají modřiny. Jade proto denně bere léky proti bolesti, a i tak jsou prý dny, kdy se nedokáže ani zvednout z postele.

Podle některých lidí je proto její snaha vypadat jako panenka či princezna jen únikem před touto nemocí a trápením, které jí způsobuje. Všechny ty šatičky, boty a blýskavé šperky jí údajně pomáhají alespoň na chvíli zapomenout, jak je pro ni život bolestivý.

Podle Jade je to ale jinak. „Já se pod maskou panenky neschovávám, já věřím, že právě taková skutečně jsem, tohle je mé pravé já. Protože uvnitř jsem skutečně roztomilá a mazlivá a ráda to dávám světu na odiv,“ tvrdí Jade, která na sociálních sítích vystupuje jako Princess Jadette.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je mé pravé já. Jsem roztomilá a mazlivá, tvrdí JadeFoto: Profimedia.cz

Její růžové království

Mladá dívka bydlí se svými rodiči a mladší sestrou. Její pokoj ale rozhodně nevypadá jako místnost, kde žije dospělá žena, je to doslova růžová oáza, o které sní nejspíš kdejaká malá holčička.

Oblečení, za které utrácí tisíce britských liber, si nechává posílat především z Japonska a Korey. V pokoji má také asi čtyřicet párů princeznovských botiček a desítky blýskavých přívěsků na klíče či na mobil. A přiznává, že velké sumy utrácí i za hračky.

Kdyby to prý bylo možné, normální oblečení by vůbec nenosila. Pracuje ale jako asistentka prodeje a firma po ní vyžaduje formální oblečení. Do práce tedy nosí Jade běžné svršky, jakmile ale má padla, mění se opět v panenku.

A svou přeměnu by chtěla v budoucnu dovést k dokonalosti, přemýšlí o několika plastických operacích. „Jde o úpravu nosu, botox a také face lift, abych vypadala opravdu mladě,“ tvrdí Jade.

Foto: Profimedia.cz

Za panenkovské oblečení, boty, hračky a další doplňky utratí dívka skoro všechny penízeFoto: Profimedia.cz

Co myslíte? Je tohle její pravé já, nebo spíš psychická porucha?

Reklama

Související témata:

Načítám