Hlavní obsah

Rychlý tutoriál: Make-up a vlasy na party, když nestíháte

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Líčení i nakulmované vlasy do pár minut? S naším tutoriálem to zvládnete, učíme se totiž od nejlepších vizážistek. Redaktorka Lucie vám ukáže postup na natáčení vlasů a návod na líčení, které užijete nejen na večírek!

Článek

Večer vás čeká party, ale vaše vlasy ani obličej na to moc nevypadají, a navíc nemáte času nazbyt? V takových chvílích se vyplatí mít v rukávu inspiraci na líčení a účes, který vám zabere okolo dvaceti minut. Redaktorka Lucie vám ve videu ukáže svůj oblíbený styl natáčení vlasů kulmou a líčení v růžovo-červených tónech, které je trendy a skvěle zvýrazní barvu očí.

Pro večerní líčení se nemusíte bát barev, umělé světlo toho spoustu pohltí. Stíny v růžové a červené skvěle zvýrazní oči, ale nezapomeňte je vyvážit velkou vrstou řasenky, nebo černou linkou. Abyste měly pleť dokonalou celý večer, zvolte make-up, který víc kryje, a pokud máte problém s leskem, zvolte matující variantu. Celý postup a beauty tipy najdete ve videu!

Další inspirace: Líčení podle Jennifer Aniston, které ubere roky a dodá šťávu!

Reklama

Související témata:

Načítám