Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Máte chuť na lehký, snadný salát k obědu? Vyzkoušejte rýži s rajčátky a petrželkou, v jednoduchosti je krása..

5 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 lžíce listové petržele
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 sáček rýže
  • 1 trs cherry rajčat
Neobsahuje alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Rýži uvařte v osolené vodě a nechte vychladnout. Omytá rajčátka pokrájejte na poloviny, v míse promíchejte s rýží, petrželkou a olejem a dle chuti osolte a opepřete.

Související témata:

Načítám