Hlavní obsah

S čím kombinovat džísku? Tipy pro mladší i zralé ženy!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K čemu nosit džínovou bundu? Zkráceně – ke všemu. Se stylistkou Irenou Vokrojovou jsme pro vás připravili tipy pro mladší i zralé ženy. Můžete se těšit na letní šaty, mini nebo midisukně i kombinaci dvou denimových kousků.

Článek

Další nadčasový kousek, který nikdy nevyjde z módy. Džínová bunda má v našem šatníku nepostradatelné místo, protože není tak teplá jako ta kožená, ale po ránu a večer je v ní v létě tak akorát.

Nejuniverzálnější džíska je vypasovaná bez jakýchkoli ozdob nebo nášivek. Pokud ale pokukujete po originálnější variantě, letos je v kurzu roztrhaný spodní lem, oversized styl nebo kombinace několika typů denimu, jak uvidíte ve videu. Předvedeme vám letní kombinace se šaty, sukní, šortkami a džínami. Napište nám, jaká se vám líbila nejvíc!

Za půjčení oblečení, bot a šperků děkujeme značkám Cellbes, Orsay, Lindex, F, Marks & Spencer, French Connection, H a Tezyo.

A jestlipak se vyznáte v tom, jak nosit letní potisky tak, aby vás nerozšiřovaly?

Načítám