Hlavní obsah

S jídlem v posteli? Skvělé vzrušení!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Experimentujte s jídlem i mimo kuchyňFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S jídlem se dá skvěle experimentovat v kuchyni. Myslíte si, že jenom tam? Omyl! S jídlem můžete kouzlit i v posteli. Přinášíme tipy, jak si s různými dobrotami příjemně oživit sexuální hrátky. Pochutnáte si nejen na orgasmu...

Článek

Na co máte chuť?

Sex s jídlem by se mělo pečlivě naplánovat. Zbytky od večeře svého drahého spíše odradíte, v lepším případě mu budete k smíchu. Napište si seznam dobrot, které máte ráda vy i váš miláček, a vyrazte na nákupy.

Vybírejte různé druhy ovoce, samozřejmě podle vaší chuti. Vhodné jsou jahody, hroznové víno, ananas, meloun, také třešně, borůvky, zkrátka co se zrovna naskytne. Nemusíte ale volit jen ovoce, nic nezkazíte čokoládou, medem, marmeládou nebo šlehačkou. Nezapomeňte také na něco k pití, při této příležitosti zvolte šampus, víno nebo míchané nápoje. Až dorazí dlouho očekávané léto, vaše první kroky by měly směřovat k mrazicím boxům s nanuky a zmrzlinou.

Tělo jako podnos

Zásoby máte už doma a co teď? Můžete partnera překvapit tím, že si na své nahé tělo sama naaranžujete pochoutky. Až vejde do dveří, nebude vědět, jestli má větší chuť na sex, nebo na dobroty. Věřte, že se na vás ihned vrhne. V druhém případě naservírujte od každé pochoutky trochu na talířky, odneste je k posteli, a tam si s jídlem a partnerem pomalu hrajte.

Myslete na to, že účelem není se před sexem najíst, ale použít jídlo k většímu vzrušení. Jezděte pomalu hrozny partnerovi nebo sobě po bradavkách a pak si je vložte do úst. Při orálním sexu příteli na špičku penisu nastříkejte šlehačku a slízejte. Do úst si dejte jahodu a pomalu se přibližujte k jeho rtům, aby polibkem mohl také kousek ochutnat. A nezapomeňte na pupík a jiná příjemná zákoutí vašich těl. Fantazii se meze nekladou, jen respektujte přání druhého.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Šampaňským nikdy nic nezkazíteFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Na co pozor

Rozhodně pečlivě vybírejte potraviny, které budete při vašich vášnivých hrátkách používat. Jste-li vyznavači ostrých a pálivých pokrmů, nechte si je raději pouze do kuchyně. Při sexu by se mohly dostat na vaše citlivá místa a vy byste místo romantického večera jeli k lékaři. Zdaleka se proto vyhněte například pálivým papričkám nebo wasabi.

Dále myslete na to, že v místnosti by nemělo být chladno, abyste se nemuseli přikrývat a na prostěradlo rozprostřete starší deku nebo jiné nepoužívané prostěradlo, kterému nějaký ten flíček neuškodí.

A možná, že již nynější jarní prosluněná odpoledne vás lákají do přírody. Než ale vyrazíte na piknik do lesa nebo na louku, také přemýšlejte dopředu. Nezapomínejte, že po hrátkách s jídlem se můžete ušpinit. Doma skočíte do teplé sprchy, ale příroda nabízí pouze potok nebo rybník. V každém případě s sebou vezměte balení hygienických vlhčených ubrousků.

O tom, že láska prochází žaludkem, slýcháte ze všech stran. Teď už víte, že i sex se dá spojit s dobrým jídlem. Vyzkoušejte naše tipy a nebojte se vzít pochoutky do ložnice.

Reklama

Související témata:

Načítám