Hlavní obsah

Salát z červeného zelí ke zvěřině

Hodnocení:
(3)
Foto: Archiv redakce
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
neuvedeno
Náročnost
nízká

Červené zelí, jablka a brusinky perfektně ladí s kančí pečínkou, divokou kachnou i jelení kýtou.

Ingredience pro:
6 porcí
  • 300 g červeného zelí
  • 3 ks jablek
  • 5 lžic kompotovaných brusinek
  • citronová šťáva
  • krupicový cukr
  • sůl
Článek

Postup

Krok 1: Očištěné zelí nakrájejte nebo nakrouhejte na tenké nudličky, prosypte solí a promněte, šťávu vymačkejte. 

Krok 2: Oloupaná jablka nastrouhejte na hrubém struhadle, spolu s brusinkami přidejte k zelí a ochuťte citronovou šťávou a cukrem. Nechte v chladu odležet.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.