Hlavní obsah

Sandály na masivní podešvi: Víte, k jakému oblečení se hodí?

Foto: Profimedia

K čemu se sandály s masivní podešví hodí nejvíce?Foto: Profimedia

Reklama

Přidají vám pěkných pár centimetrů, jsou výrazně stabilnější než jejich jehlové kolegyně a ještě patří k módním hitům sezony. Je spousta důvodů, proč se vyplatí vlastnit sandály s masivní podešví!

Článek

Desítky různých produktů tentokrát nečekejte. Dnešní sandálový článek je čistě návodný. Líbí se vám tento druh bot ale nevíte, k čemu je (ne)nosit? Pak jsou následující tipy určené přesně pro vás. Pro jednotlivé kombinace jsme použili jen jeden pár bot, abychom vám ukázali, jak různě můžete sandály využívat.

Spřátelte sandály se zvony

Začněme kusem, který má většina populace nejraději – džínami. Ačkoli můžete sandály obout ke vše oblíbeným střihům, zdaleka nejlépe vypadají v doprovodu zvonů. Pokud vás baví bohémský look, oblékněte k nim vzdušnou halenku a na hlavu nasaďte klobouk. Chcete se tomuto stylu naopak vyhnout? Vsaďte na top se spadlými rameny, krajku nebo… obojí v jednom!

Nepřišly jste zvonovým kalhotám na chuť? Vyměňte je za džíny s rovnými nebo mírně rozšířenými nohavicemi.

Foto: archiv firem

Sandály si skvěle rozumí se staronovým trendem - zvonovými džínamiFoto: archiv firem

Udělejte dojem v overalu

Vlastníte (nebo chcete vlastnit) sandály s masivní podešví? Z šatníku vytáhněte všechny kalhoty s širšími nohavicemi a pusťte se do zkoušení. Ideální jsou zejména ty lehké a splývavé. Stylovou volbou, fungující na podobném principu, jsou potom overaly. Troufly byste si na kousek ve výrazné barvě?

Stejně jako vzdušné kalhoty se k sandálům hodí i lehké maxi šaty. Co se týče kratších délek, doporučujeme se zastavit nad koleny.

Foto: archiv firem

Vyšším sandálům vyloženě svědčí širší nohavice. Pozor, tento parametr nesplňují jen kalhoty, ale i zajímavé overalyFoto: archiv firem

Upřednostněte midi délku

Mini jsme vám před chvílí zatrhli, tak jakou sukni vybrat? Stejně jako u šatů platí, že ideální je délka nad kolena a níže. Velmi stylově může vypadat midi sukně, obzvlášť když zvolíte svůdnější variantu s rozparkem. Kromě klasického střihu bude výborně vypadat i kolová sukně.

Bojujete s tím, že vám ze sukně vylézají pečlivě zastrkané topy? Pořiďte si body. V obchodech najdete spoustu krásných kousků a na rozdíl od běžného vršku zůstanou celý den na svém místě.

Foto: archiv firem

Mini? Vyměňte ji raději za midi. Rozparek je povolen!Foto: archiv firem

Líbí se vám sandály s masivní podešví, nebo dáváte přednost klasice? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám