Hlavní obsah

Šátek, copy a gumičky aneb Culík 2× jinak. Návod ve videu

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čepicím odzvonilo, je načase ukázat hřívu! A pokud vám chybí nápady, načerpejte jeden nebo dva v našem novém videu ve spolupráci s vizážistkou Danielou Kremláčkovou. Připravili jsme si pro vás návod na dvě různé varianty nejoblíbenějšího účesu všech dob – culíku!

Článek

Také si vždycky se zálibou prohlížíte na internetu nádherné účesy, které ale zvládne jen zkušený kadeřník nebo vizážistka? V dnešním videu vám Daniela Kremláčková ukáže dvě možnosti, jak si ozvláštnit culík tak, aby to zvládly i ty méně zručné.

Různé ozdoby do vlasů jsou právě teď trendy víc než kdy dřív. První culík proto zdobí šátek. Vršek vlasů je zapletený do dvou copů, ale pokud nevládnete takovými kouzly, můžete si šátek omotat i kolem klasického nízkého culíku. Druhá varianta vynikne nejvíc na dlouhých vlasech a tentokrát budete potřebovat něco víc než jen jednu gumičku. Na postup mrkněte ve videu!

Mohlo by se vám líbit i návodné video, jak na objemný falešný culík nebo nápady, jak česat polodlouhé vlasy.

Související témata:

Načítám