Hlavní obsah

Šátek v hlavní roli: Jak ho vázat? Naučíme vás ho nosit na 4 způsoby

 

Reklama

Někdo si na ně potrpí a vlastní jich desítky, někoho provází pár kusů celým životem. Jisté ovšem je, že šátky (nebo alespoň jeden) má ve své skříni každá z žen. Jenže jak si je stylově uvázat tak, aby nepůsobily nudně nebo naopak nevkusně? Dnes vám ukážeme, jaké vázání šátku je letos trendy, komu bude slušet a s čím jej kombinovat. Kurz stylingu začíná právě teď.

Článek

Vypadat skvěle neznamená disponovat bezedným kontem a kupovat si nejnovější trendy kousky z kolekcí slavných návrhářů či luxusních obchodních domů. Někdy vám totiž k tomu vypadat in stačí „pouze“ obyčejný šátek, se kterým dokážete vytvořit nadčasový outfit. Ano, zadarmo to nebude, musíte totiž samozřejmě znát pár efektních triků, jak takový doplněk používat a vázat, ale když si tyto fígle osvojíte, budete platit za tu, která prostě a jasně ví, co se nosí.

My jsme si dnes do našeho módního video tutorialu přizvali stylistku Irenu Vokrojovou, která vám krok po kroku ukáže, jak se letošní jaro (a potažmo i léto) klasický čtvrecový šátek nosí, jak jej správně uvázat a pro koho je nebo není tento způsob vázání vhodný. Navíc nezůstaneme zdaleka jen u stylingu oblečení, na paškál si vezmeme i kombinaci šátku a kabelky a věřte, že u klasické mašle nezůstaneme. Tak milé dámy, šátkování začíná právě teď.

Baví vás na jaře nosit klasické šátky? Jaké jsou vaše nejoblíbenější kombinace?

Reklama

Načítám