Hlavní obsah

Minimalismus v praxi: Stylové kombinace a nesmrtelné trendy

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z hromadění věcí se ve společnosti stává tabu, in je minimalistický přístup k životu. Zbavte se tedy zbytečností ve své skříni a pořiďte si jednoduché kousky, které využijete i za deset let. Čisté linie, příjemné materiály a neutrální odstíny vám budou lichotit za každé situace.

Článek

Není nic horšího, než mít šatník narvaný k prasknutí, ale jeho obsah neumět kombinovat. Vyřaďte vše, co vám nesedí nebo nezapadá do ostatních outfitů a ulehčíte si vybírání kompletů jednou provždy.

Z říše zvířat 

Stylovému kompletu v béžové barvě sluší černé doplňky. Pokud jste si zamilovaly krokodýlí vzor, který momentálně zažívá obrovský boom, klidně je do svého minimalistického šatníku zahrňte. Nenápadný motiv celistvost jednoduchého modelu nenaruší, jen jej správně okoření.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: klobouk (Tonak, 3300 Kč); náušnice (Mango, 299 Kč); svetr (Mango, 799 Kč); sukně (Mango, 799 Kč); náramek (Reserved, 249 Kč za set); kabelka (Lindex, 999 Kč); boty (Orsay, 949 Kč)Foto: Eva Malúšová

Námořnický styl trochu jinak

Námořnické proužky jsou v létě snad povinnou položkou ve všech dámských kolekcích, ale vzdávat se jich nemusíte ani na podzim. Denimovou variantu s tenkými linkami doplňte o sportovní tenisky a elegantní klobouček.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: čepice (Tonak, 1800 Kč); náušnice (Mango, 399 Kč); tričko (Reserved, 399 Kč); bunda (Mango, 1299 Kč); džíny (Mango, 899 Kč); kabelka (Mango, 799 Kč); tenisky (Reserved, 1299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Pletené maxišaty 

Kdo říká, že minimalismus nesnese trochu extravagance či netradičních řešení? Když obyčejné maxišaty s rolákem ozvláštníte péřovou šálou, získáte model ve kterém se nemusíte stydět vyrazit i na červený koberec.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sluneční brýle (Matt & Nat, prodává Urbanlux, 1730 Kč); šaty (COS, 2299 Kč); šál (Lindex, 799 Kč); pásek (Mango, 599 Kč); náramky (Lindex, 249 Kč za set); boty (Orsay, 799 Kč)Foto: Eva Malúšová

Druhá kůže

Už spoustu let nás návrháři přesvědčují, že kožená sukně patří mezi módní stálice, a jestli jste jim ještě neuvěřily, je nejvyšší čas na změnu. S pleteným svrškem v odstínu slonovinové kosti bude vypadat skvěle.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Mango, 399 Kč); rolák (Reserved, 999 Kč); sukně (Reserved, 899 Kč); kabelka (Reserved, 399 Kč); boty (Mango, 1599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Elegantní černá

Černé elegantní kalhoty se hodí vždy, když potřebujete zazářit ve společnosti, na pracovní schůzce i pohovoru. Přes vzorovaný rolák přehoďte jednobarevnou halenku s krátkým rukávem, která se bude hodit i příští rok v létě, a máte další variabilní outfit.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Lindex, 199 Kč za set); šátek (H&M, 299 Kč); rolák (H&M, 249 Kč); halenka (Lindex, 799 Kč); kalhoty (Lindex, 799 Kč); ledvinka (orsay, 449 Kč); boty (Reserved, 599 Kč) Foto: Eva Malúšová

Náš tým

  • Foto - Eva Malúšová
  • Modelka - Anna H. (Pure Model Management)
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Vizáž - Daniela Kremláčková

Reklama

Načítám