Hlavní obsah

Sedíte na pytli? Je to pohodlí i zábava!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě jste nikdy neseděla na sedacím pytli? Tak to máte co dohánět. Tisíce drobných kuliček dokonale obemknou vaše tělo a dopřejí mu povznášející pocit. A s některými pytli je dokonce i legrace.

Článek

Sedací pytle a vaky si díky moderním materiálům a technologiím razí cestu do každé domácnosti. Vybírat totiž můžete z neskutečného množství barev, tvarů i provedení a za ceny, které neublíží vaší peněžence. Dalo by se říct, že se sedacími vaky se v poslední době snad roztrhl pytel.

Posezení, jaké jinak nezažijete

Trošku to připomíná stav beztíže. Jako by vás nadnášela voda, ale není to voda. Za ten jedinečný zážitek můžou tvrzené polystyrenové kuličky, tvořící náplň pytlů na sezení. Nebo na ležení, jak chcete. A jsme u jedné z nejlepších vlastností tohoto (ne)nábytku. Můžete ho používat, jak se vám zlíbí. Každopádně uleví vaší páteři, kloubům i svalům.

Sedací pytel, to je dokonalá relaxace pro každého

Jak už bylo řečeno, výběr variant sedacích pytlů je opravdu bohatý. Vypadají jako míč, kapka, lehátko, ale i jako opravdová pohovka nebo křeslo. Můžete mít malou kostku, stejně jako obří sedací vak XXXL, který pojme skoro 1000 litrů kuliček. Bez ohledu na velikost jsou všechny lehké, takže je bez obtíží a námahy přemístíte kamkoli v bytě.

Děti budou skákat nadšením

Vůbec největší radost ale udělá sedací pytel vašim dětem. Návrháři a výrobci to dobře vědí, takže do pokojíčku pořídíte třeba veselé prasátko, milou kravičku, přítulného kocourka nebo hrozivého žraloka. A to zdaleka nejsou všechna zvířata, na kterých se dá sedět a děti je milují.

Máte doma malého sportovce? Potěšte ho vakem – balonem. Fotbalovým, basketbalovým, tenisovým a klidně i ragbyovým. Závodníci ocení design Formule 1, slečny zase růžové křesílko, do kterého se schoulí.

Žralok se sice tváří krvežíznivě, ale je naprosto neškodný

Veselý sedací vak Žralok se okamžitě stane nejoblíbenějším vybavením království vašich potomků. A jelikož jejich fantazie nezná mezí, užijete si s ním při hrách všichni spoustu zábavy a legrace. Ovšem nejenom na hraní je takový měch plný kuliček dobrý. V jeho pohodlí se školáci učí básničky s chutí a povinnou školní četbu louskají s nelíčenou radostí. O práci s tabletem ani nemluvě.

Ptejte se po kvalitní ekokůži

Při výběru sedacího pytle dbejte na pevnost potahu, aby to jednoho dne nevypadalo u vás doma jako při sněhové kalamitě. Z tohoto pohledu uděláte nejlíp, zvolíte-li moderní ekokůži. Spojuje v sobě přednosti klasické přírodní kůže s výhodami tkané textilie. Je dostatečně odolná, prodyšná, snadno se čistí a vydrží dlouhou dobu jako nová.

Kuličky se přizpůsobí tělu a uleví páteři i kloubům

Dobrý vak má několikanásobné zajištění plnicího otvoru, obvykle pomocí kombinace klasických a suchých zipů. Všechny švy musí být na první pohled kompaktní a díly držet při sobě. Pokud budete pořizovat pytel dětem, zajímejte se také o atestaci zdravotní nezávadnosti použitých materiálů.

Přejeme vám jen samé příjemné chvíle ve společnosti vašeho sedacího pytle nebo vaku. Ať už vypadá jakkoli.

Reklama

Související témata:

Načítám