Hlavní obsah

Sedm žhavých tipů na sex po telefonu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Partner na služební cestě není překážkouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste od sebe se svým miláčkem vzdáleni stovky kilometrů a chcete si alespoň trochu zpříjemnit chvíle odloučení? Nebo jen prahnete po nových a vzrušujících zážitcích? Pak právě pro vás máme tipy na skvělý sex po telefonu!

Článek

1. Soukromí

Základní podmínkou je soukromí. Pokud nebydlíte sama, najděte si místo a čas, kdy vás nikdo nevyruší. Pro jistotu se zamkněte, ať vás někdo nepřistihne při orgasmu s telefonem u ucha. Než vytočíte číslo, také si vypněte volbu dva hovory na lince ve svém mobilu. Na hysterickou matku v této chvíli jistě nebudete mít náladu.

2. Nepodceňujte přípravu

Nachystejte si papírové kapesníčky, vibrátor a případně i lubrikant. Na sebe si oblékněte co je vám pohodlné. Můžete zvolit sexy prádlo, které váš přítel zná a popsat mu, co máte právě na sobě.

3. A jde se na věc

Teď je ta správná chvíle, abyste svému příteli sdělila, kde se právě hladíte. Řekněte třeba: „Právě se dotýkám prsou, začínám si dráždit bradavky. Teď chci, abys mi je vášnivě líbal." Pomalu popisujte vše, co děláte a kde se laskáte. Po celou dobu slastně vzdychejte. Navzájem si říkejte, kde chcete, aby se ten druhý laskal a také svá přání plňte. Pokračujte: „Teď moje ruka sjíždí k poštěváčku, jemně ho masíruji…" Můžete to zkombinovat i s vibrátorem a popisovat partnerovi, jak ho v sobě úplně cítíte. Vše závisí jen na vás, důležité je, aby se vám to líbilo. Dávejte najevo, co je vám příjemné a ptejte se ho: „Co bys mi ještě udělal?"

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Neodmítejte jeho návrhyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

4. Nikdy neříkejte NE

Pokud nechcete dělat něco, co vám partner navrhnul, neodmítejte to, veškeré vzrušení by mohlo být nenávratně pryč. Jen předstírejte, že to děláte a že se vám to líbí. Pokud je to skutečně něco nechutného, kulantně změňte téma a navrhněte: „Já bych chtěla, abys mi udělal raději..." Není nutné, abyste dramatizovala situaci, možná to jen tak plácnul a ve skutečnosti by to neudělal.

5. Nesmějte se

I když vám jeho nápady připadají pitomé a směšné, nedejte to najevo. Naopak ho povzbuzujte a říkejte, jak se vám to líbí. Když bude pokračovat a vaše vzrušení bude klesat, zvolte postup jako u bodu 5.

6. Využijte nové technologie

Pro větší vzrušení a přiblížení se partnerovi můžete využít i jiných komunikačních prostředků, než je mobil. Pořiďte si webkameru a mikrofon. Můžete mu předvést, jak si to děláte sama. Když vás vidí, může kontrolovat, jestli provádíte, co vám řekne. V této situaci se přímo nabízí provokovat a nedělat, co chce on, ale ukázat mu, že máte svou sexuální fantazii.

7. Ctěte pravidlo ohleduplnosti

V sexu po telefonu platí jedno zásadní pravidlo, které je dobré dodržovat i v sexu fyzickém. Dělejte jen to, co se vám líbí a je vám příjemné. Je hezké zkusit něco nového, ale nenechte se do ničeho mermomocí nutit. Oba dva byste navzájem k sobě měli být ohleduplní.

Související témata:

Načítám