Hlavní obsah

Sedm žhavých filmových policistů. Tihle jsou nej!

Foto: Archiv

Jake Gyllenhaal ve filmu Patrola jako úchvatný policistaFoto: Archiv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou krásní, silní, odvážní a sexy! Honí zločince, trestají zlo, chrání ty slabší. Tohle jsou nejúžasnější filmoví muži zákona, od kterých by stálo za to dostat i pokutu za špatné parkování!

Článek

Uniforma jim proklatě sluší, ale stejně tak okouzlující jsou v civilu. Jsou odvážní, spravedliví, někdy poněkud ztřeštění, ale vždy a za všech okolností sexy. Pokochejte se pohledem na sedm nejpřitažlivějších filmových policistů!

1. Drsná klasika

Obyvatelé San Franciska jsou v nebezpečí! Ohrožuje je střelec, který požaduje sto tisíc dolarů. Jinak každý den zastřelí jednu nevinnou oběť. Kdo může takového šílence zastavit? Jedině drsný Harry, nekompromisní inspektor Harry Callahan, jehož ztvárnil neodolatelný Clint Eastwood. A jakkoli je ten film starý, charisma tohohle poldy s ubývajícími roky rozhodně neslábne.

Foto: Archiv

Clint Eastwood jako drsný Harry. To je polda, nad nímž vzdychaly statisíce ženFoto: Archiv

2. Vtipný a sexy

Eddie Murphy si ve třech pokračováních filmu Policajt v Beverly Hills střihl roli ztřeštěného policisty, který jde do všeho po hlavě, a hlavně po svém. Jakákoli nařízení vedení ignoruje, porušování předpisů je vlastně jeho hobby. Je to nekontrolovaná střela s věčným úsměvem na tváři. No není to sexy?

Foto: Archiv

Eddie Murphy sice ztvárnil potrhlého policistu, jde o komediální roli, přesto mu nelze upřít sex-appealFoto: Archiv

3. Úchvatně citlivý

Nejde o typického policistu, spíše o bachaře. Ale moudrý, rozvážný, spravedlivý, a především citlivý tedy je. Toma Hankse v roli dozorce vězňů odsouzených k trestu smrti ve filmu Zelená míle jsme do tohohle žebříčku sexy mužů zákona jednoduše zařadit museli.

Foto: Archiv

Tom Hanks je prostě fešák, a to i když hraje bachařeFoto: Archiv

4. Tajemný agent v tajemném městě

Městečko Twin Peaks se tváří jako obyčejné maloměsto, ale skrývá temné tajemství. Záhadnou vraždu mladé dívky přijede vyšetřovat agent Cooper v podání herce Kyle MacLachlana. A ten je stejně tajemný jako celý příběh.

Foto: Archiv

Kyle MacLachlan ztvárnil tajemného detektiva ve filmu Městečko Twin Peaks. A rozhodně mu tahle role slušelaFoto: Archiv

5. Seržant bez zábran

Je nešťastný, přišel o manželku a chtěl spáchat sebevraždu. Nakonec se ale vrátil k práci a je z něj šílený policista bez jakýchkoli zábran a pudu sebezáchovy. Potírat po jeho boku zločin je hazard s nejistým koncem. Smrtonosná zbraň je kultovním snímkem a Mel Gibson v roli seržanta Martina Rigse je pojem.

Foto: Archiv

Mel Gibson alias seržant Martin Rigs je neřízená střela. Ale vypadá vážně dobřeFoto: Archiv

6. Chlap se vším všudy

Colin Farrell je fešák! A když má na sobě uniformu a v ruce zbraň, je proklatě sexy. I kdyby se vám film S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení vůbec nelíbil, neprohloupíte. Už jen pohled na charismatického Colina stojí za to.

Foto: Archiv

Colin Farrell je krásný chlap a uniforma mu pekelně sekneFoto: Archiv

7. Akční fešák

Film Patrola je klasickou akční podívanou, v níž hlavní roli hrají dva nerozluční policisté. A jeden z nich je vážně neodolatelný. Herec Jake Gyllenhaal je krasavec sám o sobě, ale když na sebe oblékne uniformu, ženám se tají dech. Dostat od něj pouta, to je ten nejkrásnější sen.

Foto: Archiv

To samé platí pro herce Jakea Gyllenhaala. I on by měl uniformu nosit snad pořádFoto: Archiv

Nebo máte jiného oblíbeného filmového policistu?

Načítám