Hlavní obsah

Boříme tabu: Představujeme vám milence, kteří se nikdy neunaví!

Foto: Thinkstock

S našimi tipy se už nikdy v posteli samy nudit nebudeteFoto: Thinkstock

Reklama

Máte doma líného milence? Nebo snad vůbec žádného? Chcete svůj intimní život okořenit? Seberte odvahu a poohlédněte se po výkonném a stále chtivém milenci, který veškerou práci udělá za vás!

Článek

Představte si, že své nejintenzivnější orgasmy prožijete tak, že vám zásilková služba přiveze domů krabici. Tu rozbalíte, její obsah zapojíte do zásuvky, na onu věcičku přikleknete, nebo se pohodlně uvelebíte na záda, a zavřete oči. Všechno ostatní přijde samo. Jednou, dvakrát, třeba i tisíckrát, budete-li mít sílu. Sex bez námahy totiž zajistí mašiny a stroje!

Máte z nich strach? Nemusíte! „Přiznejte si, že by vás lákalo to vyzkoušet, ale možná máte určité obavy. Výrobci si to uvědomují, a proto velmi dbají na ideální sílu, která umožňuje milování, ale zároveň nemůže ublížit,“ říká Milan XD, recenzent erotických pomůcek.

Minus je jejich vyšší cena, ale na druhé straně máte jistotu, že takový pomocník se nikdy neunaví. Navíc udržuje stálé tempo. A my se teď na některé takové ve čtvrtém díle seriálu o erotických pomůckách podíváme trochu blíž.

Anděl s ďáblem v těle

Kdo si myslí, že takový „souložící stroj“ neboli fuckingmachine je dva metry široký a dva metry dlouhý čili absolutně neskladný a nápadný, a navíc maximálně skřípe a budí sousedy, je na omylu. Až uvidíte stroj Angel od Passion (11 899 korun), zamilujete si ho. Tvar červeného srdce s bílými křídly je tak romantický a úplně odlišný od ostatních technických modelů.

Foto: Sexshop.cz

Odoláte tomuhle srdci?Foto: Sexshop.cz

Co tahle mašinka umí? Nasadíte na ni jedno z mnoha dild, jež jsou součástí balení, nastavíte si vhodný úhel průniku a zapojíte něžného ďábla do zásuvky (nebo vložíte 8 malých monočlánků).

Tři nastavitelné úrovně výkonu vás příjemně překvapí, ale podstatně zajímavější je fakt, že dilda jsou současně i vibrátory, takže po vložení baterií vibrují. Takže zase o funkci navíc! Dálkové ovládání je už jen třešničkou na dortu. Na své si přijdou všichni včetně milovníků pánského análu a zvědavců toužících vědět, jak jim Angel rozhýbe klín. Součástí výrobku je totiž i nopková umělá vagina pro muže. (To kdyby se to jeho reptání už nedalo vydržet.) Že by adept na vánoční dárek?

Ono to i stříká! Co? Like a Sexmachine!

Mezi další oblíbené motoristické milence patří Like a Sexmachine (7149 korun). Jeho plus tkví ve velmi pohodlném sedátku, plynule nastavitelné rychlosti a efektem ejakulace. Kde se rádoby semeno bere? Nádržka se naplní zahřátým a naředěným lubrikantem na vodní bázi, které začne stříkat v momentě, kdy majitelka přístroje stiskne červené tlačítko. Jak důmyslné! Stroj je 17 centimetrů vysoký a 37,5 centimetru dlouhý, takže se vejde pod postel nebo do skříně. Bez obav. Pokud z něho nebude trčet žádný „nástavec“, můžete ho vydávat třeba za maxi pokladničku.

Foto: Sexshop.cz

Stačí přiklenout, a jízda může začít!Foto: Sexshop.cz

Lousiana Lounger, milování jako v peřinách

Pokud toužíte po něčem měkkém a větším, co může být uskladněno například na chalupě, pořiďte si větší erotickou pomůcku s nafukovací postelí. Řeč je o Lousiana Lounger (4999 korun). Tato fuckingmachine je poháněna osmi bateriemi. Jsou k ní přiloženy tři různé vibrátory, ale i redukce, které umožňují připevnit k ní nejen váš oblíbený kousek, který zahálí v koupelně, ale hlavně většinu standardních vibrátorů v běžném prodeji. Nebude-li to stačit, speciální nástavec na stimulaci bod G nezklame.

Foto: Sexshop.cz

Lehněte si, uvolněte a nechte se opečovávat. Naprosto bez práce...Foto: Sexshop.cz

Variabilita a flexibilnost Lousiany nezná mezí. Však se taky dají používat jen její jednotlivé části. Třeba nafouknutý hranol je skvělý pro polohu vkleče. Jen opatrně na prvotní nadšení a několikahodinový provoz, ať druhý den seběhnete schody bez bolesti v pánevní oblasti!

Tak co, nadchnuly vás funkce nějaké z těchto ďábelských mašin? Přemýšlíte, že si jednu pořídíte, ale váháte nad cenou? „Vzhledem k tomu, že se jedná o vyšší investici, zákaznice se déle rozmýšlejí a pečlivě vybírají, ale o to jsou pak spokojenější se svou volbou. Pokud je žena zrovna sama, nebo je partner na delších cestách, je lovemachine velmi dobrým pomocníkem,“ komentuje Štěpánka Minďarová, prodavačka z pražské prodejny www.sexshop.cz.

A pokud máte obavy, že partner bude na mašinu žárlit, vysvětlete mu situaci slovy sexuologa Petra Weisse: „Kromě funkce rekreační mají erotické pomůcky v nejširším slova smyslu i funkci terapeutickou.“ Takže, miláčku, kolik mi přispěješ?

A co vy, dámy? Braly byste nějakou mašinu na vyzkoušení?

Reklama

Načítám