Hlavní obsah

Sex: Čtyři magicky slastné polohy, které s partnerem vyzkoušejte

Foto: Profimedia

Zkuste ho očarovat milostnými kouzly!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že neumíte čarovat? To si jen myslíte. Milostné triky umí každá z vás! Tak okouzlete milence svojí originalitou a nápady, které můžete použít kdykoli, když v sobě ucítíte dráždivost i mystiku.

Článek

Už se těšíte na den, kdy se pálí čarodějnice? 30. duben se kvapem blíží, tak už možná přemýšlíte, co v tento magický večer, který letos připadá na sobotu, budete podnikat. Protentokrát se můžete nechat inspirovat třeba Kelty.

Podle pověstí v předvečer Beltainu (svátek jara připadající právě na 30. duben) se milenci vydávali do lesů – a tam rozhodně větvičky nesbírali. Jelikož květen pro ně byl svátkem milostných her, noční procházka mezi stromy poslední dubnový večer znamenala vzájemné zasvěcení do tajů lásky.

I když je již dnes tato stará tradice zapomenuta, pořád má zmíněná noc v sobě (a období před i po ní) pořádný kus magie. Chcete ji cítit? Tak vyměňte komerční kolotoče za nevšední zážitky a probuďte v sobě čarodějku. Čím a jak kouzlit? Přece milostnými polohami! Zkuste tyhle čtyři a ochutnejte skoro až mystické zážitky…

1. Nasedání na stožár

Jelikož čarodějky vědí, co dělají, a mají rády, když vzrušení dávkují, jejich milence na rozjezd příjemně zaskočí pohyby připomínající narážení na kůl. Ne, upalovat se nebude, ale dovádět…

Muž si lehne na záda, roztáhne nohy a trochu je pokrčí. Vy si vyskočíte nahoru tak, že se k milenci otočíte zády, jednu nohu necháte podél partnerova těla a tu druhou umně zastrčíte mezi jeho dolní končetiny. Co pak? Zvolte rytmus, nasedejte, vysedejte, pohupujte se a nechte druhého obdivovat vaše pozadí.

On se nebude moct vynadívat, zároveň nabere síly na další kolo. Podpořte vnímání jeho smyslů, sem tam si prohrábněte vlasy a prohněte se v zádech a předkloňte svoje erotikou nabité tělo dopředu. Pozor, hloubka průniku je veliká!

2. Hadí klubko

Zasvěcení do tajů lásky? Žádný problém. Bude to intenzivní, bude to mít hloubku. Požádejte milence, aby si sedl, dal nohy od sebe a udělal si pohodlí. Sedněte si mu do klína, obejměte ho a svoje nohy přitiskněte do úrovně jeho pozadí, ať se můžete snadněji pohybovat.

I když je tato poloha pro všechny milostné čarodějky fyzicky náročnější, nabízí jiskřivé spojení, silné dráždění klitorisu, romantický pohled z očí do očí i možnost k francouzskému líbání. Akorát… Fakt musíte trochu zabrat, ať z toho není jen oddechový piknik pro elévy.

3. Podmanění

Kdysi lidé věřili, že se 30. dubna čarodějnice slétají na čarodějnický sabat. Vy se v tento čas elegantně „slétnete“ na mužský penis a předvedete jeho majiteli, že není radno zahrávat si s magií, pokud v tom nemáte prsty právě vy…

Muž si sedne na okraj postele, nohy svěsí dolů, zakloní se a opře o svoje ruce. Vy si na něj (zády) nasednete, přičemž stabilitu udržujete přitisknutím svých dlaní o vnitřní stranu stehen. Pohyby jsou na vás, ale to za větší hloubku průniku stojí. Čáry máry…

4. Jeskyně pokladů

Znáte tu pověst, že se na Beltain otevírají jeskyně a podzemní sluje, ve kterých jsou ukryty poklady? Jeden taky můžete nabídnout, budete-li chtít. Muže položte na záda, požádejte ho, ať roztáhne nohy a nechá je volně ležet. Vy opět nasedněte jako na koníčka, ale zase zády.

Buďte ve dřepu, opírejte se o ruce, pánev přitiskněte k trupu milence, zakloňte se, co to dá, a začněte s divokou jízdou (on může pomáhat). Pokud se natočíte správně, bude stimulován váš bod G (a jeho ruce nenechavky si taky přijdou na svoje).

A jak budete v posteli čarovat právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám